Ala.k - opinia (1) Super stajnia mega, bardzo fajnie się jedzdzi,najlepsza stajnia na świecie Ala.k Nie poleca (1) Mimo dobrej lokalizacji i wysiłków instruktorek, nie polecam. Chodziłam na... K Zdecydowanie polecam! (1) Tutaj zaczęłam uczyć się jeździć konno i to był dobry wybór. Instruktorki to... Paulina
Najlepsza stajnia! (1) Przemiłe instruktorki, indywidualne podejście do jeźdźców i kompleksowa... Ally POLECAMY (1) Sympatycznie, radośnie i jednocześnie skutecznie uczymy się jeździć konno -... DLUHANKA Cudowne miejsce (1) Instruktorzy z pasją, z mega profesjonalnym i pełnym wyczucia podejściem tak... Karolina Stajni ihaha (1) Jestem bardzo zadowolona, bo moje dzieci są zachwycone:) Monika Wspaniałe miejsce (1) Stajnia pięknie połozona. Konie lagodne, a kadra cierpliwa, uśmiechnięta i... Szempla Super stajnia (1) Wspaniałe, zaangażowane w swoją pracę instruktorki. Koniki, które cierpliwie... SB raczej rozczarowuje niż zachęca (9) Zastanawiam się skąd tak rewelacyjne opinie na portalu, chyba Panie same... Anna Świetne Konie!!! Swojski klimat :) (1) Stajnia ihaha posiada świetne Konie - odważne, spokojne, zrównoważone, dające... Monika Nasjlepsza stajnia (1) Polecam wszystkim tą stajnię jest naprawdę rewelacyjna.Świetne i przyjazne... Milena Najlepsza stajnia w mieście !!! (1) Najlepsza stajnia pod każdym względem... Cudowni ludzie , cudowne konie ,... Koniara Najlepsza stajnia ever :) (1) Korzystałam już z różnych szkół jeździeckich, ale żadna nie była tak dobra... Ania Ranczo w wielkim mieście (1) To miejsce jest nie tylko pięknie położone wśród zieleni, ale przede... Zofia Cudowne miejsce! (1) Piękne i cierpliwe konie; sympatyczne, wyrozumiałe i kompetentne... Iza O zawodach (4) Zawody fajna sprawa tylko jak można było do konkursu dla dzieci wystawić... ZAWIEDZIONY Unikatowe miejsce w Trójmieście (1) Piękna lokalizacja (Oliwa), unikatowe konie rasy Tinker, jedyne chyba w... dijey NAJLEPSZA stajnia!!!! :D (1) Bardzo miła obsługa zawsze ktoś się znajdzie do pomocy. Mimo, że na jazdach... Kasia Najlepsza Stajnia pod słońcem!!! (1) Moja Córeczka jeździe do stajni od 2 lat. Instruktorzy mają super podejście.... Grzegorz