Stala klientka

Jestem stala klientka salonu Bufolus wychodze zawsze bardzo zadowolona obsluga bardzo uprzejma i mila Pani Asia bardzo profesionalna oraz z duzym doswiadczeniem podchodzi do klienta Pan Radek bardzo dobrze wspolpracuje zespolowo a rowniez moj maz jest zadowolony z jego dokladnego strzyzenia. A co do ponizszych opinii z klubu znizek i gruponow nie wymagajcie zbyt wiele co do uslug a takze do koloryzacji ktora jest warta 100 zl to wiadomo ze bylby to interes nie oplacalny.Wiec uprzejme Panie pamietajcie ze nie macie zlotej karty tylko kluby znizek i grupony :) Ja osobiscie szczerze polecam !! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Stala klientka

Bardzo dobrze, ze można wypowiedzieć się na tak i nie odnośnie usług fryzjerskich - ja osobiście traktuje kupony zniżkowe jako koszt reklamy i pozyskiwania NOWYCH KLIENTÓW i tu właśnie nie widzę porozumienia między właścicielem a tą ofertą. - Oczywiście, klient, który płaci 200% więcej niż osoby korzystające z promocji - może wypowiedzieć się krytycznie do potencjalnych "złodziei czasu i pieniędzy":) Ale myślę, ze powinno się podejść do różnicy w obsłudze klientów pod kontem nie przeszkolonego w tej kwestii pracowników - nikt nie powinien odczuć różnicy - ani klient płacący 300,-oo ani ten, płacący 50,00 - w salonie - jak sama nazwa wskazuje - powinna panować salonowa atmosfera, jednocząca wszystkich dobrym humorem , polecam korzystanie z kuponów i sprawiedliwe obsługiwanie WSZYSTKICH klientów - bez względu na pozostawione wartości w kasie - niech sztuka tworzenia dobrego wizerunku zwycięży tę dyskusję):!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0