jestem bardzo zadowolona zusługi (1) strzyżenie bardzo profesjonalne Kati Jestem bardzo zadowolona! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług! Koloryzacja została wykonana bardzo... Joanna Szczerze polecam! (1) bardzo fajny przytulny salon, obsługa bardzo miła, profesjonalne kosmetyki aż... Agnieszka
polecam:) (1) wczoraj byłam w salonie z gruponem i zostałam miło zaskoczona, Strzyzenie... zadowolona klientka porażka! (3) Zaplanowalam sobie wizytę po rewolucjach które były przeprowadzone w tym... agnieszka nie wróce tam (1) jest to salon po rewolucjach. Program niczego tam nie zmienił,chyba tylko... nikita niestety ale nie wrócę (1) w salonie brud i nieciekawy wystrój.panowie mili ale co 10 minut wychodzą na... kobieta żal (1) sorry ale wiecej razy tam nie pójde, byłem tam i taki jaki zostałem tam brud... nie napisze kto bo potem człowie Stala klientka (2) Jestem stala klientka salonu Bufolus wychodze zawsze bardzo zadowolona... Justyna polecam! (1) Niewielki, przytulny salon, z przemiłą ekipą. Fryzjerzy są zgrani, mają dużo... gdańszczanka Super salon ! (1) Wczoraj byłam na strzyżeniu u przemiłej pani Asi i jestem pozytywnie... Ania oczekiwałam czegoś lepszego... (1) kupiłam grupon na koloryzację, strzyżenie i modelowanie. Po wejściu podałam... lulu :) (1) Wszystko cudnie! Pani fryzjerka przemiła, pan z resztą również. Kolor wyszedł... Anna Fajny zakład i miła obsługa (1) Była tam pierwszy raz pod nowym adresem na Żwirki i Wigury i muszę powiedzieć... Stefania cd. (1) Pomijam fakt, że całe ścięcie było wykonywane tępymi nożyczkami, bo jak... klientka do poprawki (1) Byłam ze zniżek- ampułka regenerująca+strzyżenie. Moja najdłuższa wizyta... klientka zadowolona klientka - opinia (1) bardzo sympatyczna obsługa, jakoś usług również na wysokim poziomie zadowolona klientka :) (1) Karnet bardzo się opłacał - jestem bardzo zadowolona. Tereska będziecie zadowoleni (1) Miła atmosfera, profesjonalna obsługa, zakład niewielki ale bardzo przyjemny.... Krystyna jestem zadowolona :) (1) Bardzo sympatyczny właściciel Pan Radek no i bardzo kreatywna fryzjerka Pani... Magda