Nie jest tak źle (2) sympatyczna, młoda dziewczyna, nawet wie co robi. Stara i się i efekt jest... BB Miło i profesjonalnie (2) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny. Miałam wykonane tylko proste strzyżenie... Mka Pełen profesjonalizm (3) Usługa wykonana prfesjonalnie przez bardzo sympatyczną Panią (Paulinę chyba -... MalwinaW
Jola - opinia :) (2) Właściciel salonu - pan Radek to bardzo sympatyczna, gościnna i zabawna... Jola MASAKRA (2) wizyta kosztowała 90 i trwała 10 minut łącznie z suszeniem włosów, jestem... ES ....SZCZERZE JAK NAJDALEJ OD TECH FRYZJEREK. (2) Byłam umówiona na daną godzinę, a zostałam dopiero obsłużona 40 min po... KLIENTKA zdecydowanie nie polecam nikomu (2) To była moja pierwsza i ostatnia wizyta. Było strasznie! Tylko weszłam do... Ja PIERWSZY I OSTATNI RAZ (2) Jeszcze nikt dotąd nie ściął mi tak krzywo końcówek, a byłam już u wielu... Ewa Polecam (2) Skorzystałam z promocji 50% jestem bardzo mile zaskoczona, fryzjerka... Joanna stała klientka Polecam - moja druga wizyta/męża trzecia (2) Ja jak najbardziej polecam. Podoba mi się nowy wystrój - jest jaśniej,... Iwona jak najdalej od tego fryzjera (2) Panie fryzjerki, które tam pracują chyba nie maja pojęcia o strzyżeniu i... ania nie polecal (4) byłam tam pierwszy i ostatni raz. Nikt nigdy mi chyba jeszce tak krzywo... klientka