nie polecal

byłam tam pierwszy i ostatni raz. Nikt nigdy mi chyba jeszce tak krzywo włosów nie obciął, to była po prostu jakaś masakra. A do tego ta ampułka, beznadziejna. Włosy tak mi po niej zaczęły wypadac że masakra, a nie wspomne już o swędzeniu. Myślałam że do krwi będę się drapac. A do tego te panie palące w pomieszczeniu, niby przy drzwiach ale jeżeli ktoś nie pali to i tak czuje i niestety to przeszkadza. A do fryzjera chozi się po to żeby się chociaż troszkę zrelaksowac a nie wąchac smród dymu tytoniowego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich, jeśli ktoś chce być profesjonalnie obsłużony to szczerze polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Polecam

Jestem zadowolona z wizyty w tym salonie, miła i luźna atmosfera, personel uśmiechnięty, poczęstowano mnie pyszną kawką, a usługa kosztowała mnie tylko 19 zł. gdyż wykupiłam wcześniej kupon zniżkowy na serwisie gruper.pl :) Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam

Byłam niedawno w ramach zakupów grupowych. Za 59 zł miałam farbowanie na dość długie włosy, obcięcie i ułożenie. Co prawda farbę nakładała mi praktykantka przez aż 45 minut ale robiła to super dokładnie. Włosy mam fajnie obcięte:) Pracownicy bardzo sie starają. Uważam, że za tą cene jest super, choć lokalizacja, dzielnica i nieciekawy zakład to minus. Tragedia. Ale nawet, jeśli musiałam jechać z centrum Gdyni samochodem, to i tak warto bo niedrogo ale włosy zrobione fajnie, pracownicy mili. Wystrój i okolicę można przeżyć. Za 120 zł w życiu bym tam nie poszła, za połowe - warto:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0