porażka!
Zaplanowalam sobie wizytę po rewolucjach które były przeprowadzone w tym salonie.powiem wprost porażka! Miałam zamiar wykonać ombre w tym salonie i zrobilam niestety.zero pomysłu,owszem pani fryzjerka chetna do pracy i coś rozumie ale ten facet zrobił na mojej glowie horror! Najpierw dekoloryzacja wlosow do blond a pozniej zaczął wpychac sie na miejsce fryzjerki bo on chce nałożyć farbę na górę nałożył ja farbą spłynęła po całych włosach niszcząc wcześniejszą prace...wyszlam z salonu z pół polfarbowanymi włosami.facet nie zna sie na rzeczy chce tylko zarobić jak największą kasę nie znając sie na włosach.ciagle wychodzi na papierosy i przenosi okropny zapach do "salonu".
Fryzjerka która umie sporo i chce pracować nad włosami zostaje wysłana na strzyzenie męskie które jest zajeciem tego pana.wciska on ludzi aby jak najwięcej sie nachapac a pozniej trzeba czekać po pół godziny.
Nie polecam naprawdę!
Fryzjerka która umie sporo i chce pracować nad włosami zostaje wysłana na strzyzenie męskie które jest zajeciem tego pana.wciska on ludzi aby jak najwięcej sie nachapac a pozniej trzeba czekać po pół godziny.
Nie polecam naprawdę!