Minął rok odkąd bawię się w tym klubie , na początku było naprawdę fajnie imprezki mile zero dresów i małolatów , club oceniałem bardzo wysoko. No i niestety zmieniło się i to na gorsze , nie wiem w którym momencie tak się stało ale wydaje mi się ze od zmiany właściciela (moja osobista ocena) , zaczęli schodzić się dresiki małolaty jakieś typy z pod ciemnej gwiazdy , szukają zaczepki ,zachowują się naganie ,po obserwacjach widać ze to koledzy ochroniarzy i właściciela ( widać jak świetnie razem rozmawiają i witają się po przyjacielsku ) , byłem ostatnio na imprezie i tylko upewniłem się ze tak jest , przykro mi to stwierdzać ale ja i parę osób które do was przychodziły dość regularnie już z tak ochota jak kiedyś nie przychodzą do waszego clubu. Szkoda bo było to naprawdę fajne miejsce żeby się pobawić ale to już nie to samo miejsce jest tam tak jak wszędzie wiec nic specjalnego , atmosfera umiera śmiercią naturalna jak tam kiedyś panowała. Będę tam dalej przychodził ale jeżeli nic się nie zmieni to ja zmienię club.

Pozdrawiam zaloge za barem ;)