kiepściutko (1) dziwie się ze w ogóle jeszcze tam ktoś przychodzi,chyba że poranni nie dopici... Karolina Polecam! (szczególnie karaoke) (2) Witam, do klubu zaglądam w miarę regularnie na karaoke. Ostatni wtorek, po... Marcin ... (1) Ogólnie to fajny wystrój,mega dj,fajna impreza ale podobno to klub z... ja24
czy to jest nadal lokal branzowy? (1) jak w temacie...czy przychodzi troche osob z branzy? norbi wyluzujcie;P (1) chodzicie do tego miejsca bo dobrze się tam bawicie to po co czepiacie się... imprezowa laska ;) (2) witam;) impreza bardzo mi sie podoba a zwlaszcza przystepnosc taksowek, w... fanka polecamy !! (1) nie ma to jak tańczyć na parkiecie o 6 rano.takiego klimatu w 3miescie... kasia i ewa To jest Szok!!!! (2) Niestety muszę się podzielić z wami negatywną opinią na temat tego miejsca.... zawiedziony wielka prośba! (8) Witam. Czy ktokolwiek może będzie wiedział co było w miejscu, gdzie teraz... candywoman Podzielna uwaga (7) Fajnie ze klub jest otwarty az tak dlugo, mozna sie wybawic do rana. parkiet... Angela magda - opinia (5) witam nie mieszkam w polsce takze przepraszam za błedy od 18 lat mieszkam w... magda zmieńcie DJ!!! (5) W klubie zawsze jest świetna zabawa do samego rana. Ogólnie jest fajnie.... kot super (1) witam ostatnio znowu bywalam w que pasa chociaz nie mialam tam checi isc no... nieznana que pasa !!! (1) powiem krotko najlepszy after w trójmieście !! super muza !! barmani tez ok... piotr Jedne wielkie nie porozumienie. (2) Masakra bez trzymanki, szkoda mówić, byłem i nie polecam tego klubu, nie dość... Generał Klub na poziomie !! (1) Witam, Nie wiem kto wypisuje te wszystkie bzdurne i wyssane z palca... Mikel Zlot pseudo bandytów (1) Witam Kiedyś dosyc czesto przychodzilismy ze znajomymi do klubu Que Pasa.... Paweł Tragiczna obsługa! (1) Głównie mam zarzuty do pracownika tej knajpy,chodzi o barmana Marcina który... kamilka09 tragedia (1) nie polecam nikomu tego klubu obsługa super milo barmani ale jak chcesz za... gdańszczanin super! (1) Złodziej Marcin barman bezczelny idiota! Pani Danusia super babka zawsze... smerfetka