Umpa umpa (1) W klubie byłem kilka razy i nie miałem powodu do narzekań, jednak nigdy nie... Wilkouak Obsługa dramat!!!! (2) Przez 15 min nie było nikogo za barem a jak już się zjawili Ci pseudo barmani... Janka Szaleństwo (1) W kwietniowy weekend przyleciałam do Gdańska znajomi polecili mi klub QUE... Paulina
Que :-/ (1) Witam wszystkich! Klub jest ok,wesoło:-) Muzyczka ok, obsługa baru spoko,... Driverek Bardzo fajne miejsce. (1) Lokal polozony w swietnym punkcie Glownego Miasta w Gdansku. Obsluga bardzo... Thomas L. I love Que Pasa and... (1) impreza dla wszystkich, chodź jest to klub gejowski bawią się tam wszyscy, DJ... marta Było Fajnie (1) Witam .Po raz pierwszy byłam w tym klubie-Dyskotece pierwszy raz ,choć... Becia Prośba do właścicieli (1) Miałam "przyjemność" być w tym lokaklu dwukrotnie i za każdym razem tłumy... magda Stały bywalec (1) Minął rok odkąd bawię się w tym klubie , na początku było naprawdę fajnie... Anonim Najlepsze KARAOKE w mieście!!! (1) Witam! Muszę przyznać że karaoke jest najlepsze w całym mieście :) miła... elvisek Izabelka - opinia (2) Weekend był znowu udany jak za dawnych czasów, kiedy miłą atmosferę nie... Izabelka fajnie ale... (1) Super klimat, super muzyka lecz barmanka beznadziejna kot super (1) Byłam z koleżanką super klimat dobrze się bawiłam do 6 rano,barmanki są super slawka To nie to co kiedyś (2) Zapowiadało się fantastycznie, już byłam przekonana że w końcu w Gdańsku... Hanna Muzyka Pierwsza Klasa (1) Zespół nazywa się Pour Group. Muzycznie : wypas Anonim krotko i zwiezle.... (2) klub niesamowity, ludzie niesamowici, muzyka niesamowita... ten klub wymiata.... bywalec żenujące (3) Cóż dużo opowiadać przejdę od razu do konkretów....piwo w sprzedawane w... Tavez Super koncert! (1) Był sobie koncercik jazzowo/bluesowy i było extra! Zespół super grał i... qui mega fajne barmanki (1) to była moja druga wizyta w que pasa i....jestem mega zadowolona!nie ma... koleżanka .... nie jest dobrze (3) To byla moja kolejna wizyta w Que Passa... No i muszę powiedzieć, że jestem... gość