Michał - opinia (1) Zdecydowanym plusem klubu jest obsługa i możliwość tańczenia na barze. Przez... Michał super (1) que pasa to najlepsze miejsce na swiecie.bylam tam pierwszy raz,a drugim... kaja SLWESTER 2009 (1) Jestem fanką tego klubu więc decyzja gdzie spędzić Sylwestra?była dla mnie... Asia
To nie jest ta sama qp co kiedyś! (1) Zaczne od tego ze jeszcze kilka miesiecy temu wraz ze swoimi znajomymi... Magda Słabo (1) To bardziej lokalna knajpka niż dyskoteka . Mało miejsca i słaba klientela ,... olo muzyka... (1) zgadzam się z przedmówcami, było lepiej, poziom spadł wraz ze zmianą osoby za... Iza Mieszane uczucia (1) Ogolnie jestem troche zawiedziona.. Od kiedy zaczelam tam chodzic klub zrobil... klubowiczka JAK DLA MNIE REWELACJA!!!! (1) bylam tam dopiero 2 razy i wiem ze przyjde jeszcze nie raz. Do wieczora... fanka Rewelacja (1) Wszystko na Plus..tylko ostatnio muzyka się popsuła Anonim muzyka (1) Ja też się przychylę do opinii Karoli w kwestii muzyki. Jak muzykę puszczała... Marta QUE PASA- OPINIA (1) GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM DOBRĄ ZABAWĄ.. PIERWSZY RAZ OD... SYLWIA do Karoli (1) jakie typy? ja tancze zawsze na barze i jakos nikt mnie nie zaczepial. jakies... Julia Karola - opinia (2) Plus za barmanów,minus za muzykę i te typy z pod ciemnej gwiazdy co wyszukują... Karola z*******E MIEJSCE!!! (1) Z lekką obawą odwiedzałam to miejsce, bo nie wiedziałam do końca czego mam... żmija Starówkowicz - opinia (1) wspaniałe miejsce, świetni ludzie i klimat nieskrępowanej wolności..... Starówkowicz Rewelacja (2) Klub o niezwyklym powalajacym z nog klimacie. Wszystko dla wszystkich.... jedna z pięciokątu ;) (1) ciagle zadaje sobie to pytanie: que pasa? rewelacje, tylko... Marta ;) naj (1) najlepszy klub w Gdańsku. Polecam wszytkim. Do dzisiaj mam zakwasy od... yoaann Atmosfera (1) Jest tam niespotykana atmosfera, gdzie bawisz się z ludźmi bez względu na ich... Grażyna super wrażenia (1) zgadzam się z przedmówcami że takiego miejsca w Gdańsku brakowało, dawno tak... iza