Ona20 - opinia (1) polecam klub :) uwielbiam tam być! :D Ona20 madzieek - opinia (1) Zaglądam do tego klubu regularnie, przyciąga mnie tam zabawa jak toczy sie w... madzieek bywało lepiej (1) brakuje jednej osoby,którą zastąpiła inna-całkiem sympatyczna ale to nie to... bywalec(ona)
dla mnie - bomba (1) uwielbiam takie klimaty po prostu. do tego tak zupełnie ludzko można się tam... aleksandra Extra (1) Po zmianie właściciela club naprawdę zmienił sie na lepsze. Jestem bardzo... moniaaa Bardzo sympatyczne miejsce (1) Skoro ocena jest 6.0 to nie wiem czy trzeba coś dodawać :) Bramka... A TAAAAAK!!! (1) Byłam tam 3 razy, z czego dwa na karaoke i raz w czwartek na "zwykłej" lecz... Agnieszka Mieszane uczucia... (1) Często bywam w Que Pasa. Całokształt, bez wdrążania się w szczegóły stanowczo... często odwiedzająca smiechu warte haha (1) Nie powiem muzyka super zabawa udana ale obsluga istna pataologia kelnerka... karolla Roza - opinia (1) Zamierzam się wybrać w sobotę do tego klubu mam bardzo mnieszane uczucia po... Roza marcinek - opinia (1) super miejsce w gdansku, fajny lokal i klimat, miejsce godne polecenia! DJ... marcinek Rewelacja (1) Odwiedziłam ten klub któryś raz z rzędu i musze powiedzieć że panuje tu... Ania DUŻA ZMIANA NA LEPSZE POLECAM!!! (1) JESTEM STAŁYM BYWALCEM TEGO KLUBU SWEGO CZASU PANOWAŁ W NIM DOSYĆ KIEPSKI... LIL'JOHN A więc tak ... (1) Byłam w Que pasa , impreza jak najbardziej ok, barmanka - Valerka, Olga i... :) Dno... (3) Pierwsze wrażenie pozytywne, zarezerwowany stolik czekał pusty, miła obsługa... Bob Spoko (1) + wystrój fajny + atmosfera miła, klimatyczna + byłam raz - muzyka extra +... q Opinia (2) Wraz ze zmianą dj-a muzyka diametrialnie się polepszyła.Nowy dj wg mnie, ale... Stały bywalec Seba - opinia (1) Treść opinii: Jedyny otwarty klub w trójmieście...? A teraz ja! Do... Seba A mi sie podoba (1) Wybralem sie tam nie tak dawno temu i musze przyznac, ze wcale nie jest tu... Parowka dj (1) Jeśli szlagiery z lat 70 80 a także 90 w połączeniu z hitami na czasie oraz... Dj