Stanowczo odradzam!
1 września miałam wykonaną w tym salonie depilację woskiem (całe nogi). Dotychczas korzystałam z usług innego salonu, jednak z uwagi na urlop mojej kosmetyczki musiałam zdecydować się na skorzystanie z usług innego salonu. Zachęcona pozytywnymi komentarzami zdecydowałam się na Kashmir Spa. Zostałam mile przywitana przez kosmetyczkę i atmosferę oceniam na 4. Podczas zabiegu wszystko przebiegało standardowo do czasu kiedy kosmetyczka zaczęła depilować nogi na zgięciu kolan. Nie wiem jak inne kobiety, ale ja nie mam owłosienia na tej części nóg (tym bardziej, że depilacja w moim przypadku należy do tych łatwych zabiegów czyt. słabe włosy). Po powrocie do domu miałam nogi pełne czerwonych śladów, jakby podrapane. O zgięciach w kolanach nie wspomnę. Myślałam, że wszystko na drugi dzień zniknie. Niestety tak się nie stało. Pojechałam na wesele z nogami pełnymi śladów zdartego naskórka. Wygląda to tragicznie i mam nadzieję, że nie zostaną blizny. Dodatkowo na górnej części nóg po depilacji pojawił się na początku krwiak a teraz siniak. Odradzam usługi w tym salonie, tym bardziej, że ceny nie należą do najniższych - zapłaciłam za depilację nóg 90 zł! Nigdy więcej Kashmir Spa!