Stanowczo odradzam.
W pierwszej kolejności chce się odnieść do 2 opinii niżej i powiedzieć że mamusia w imieniu dziecka to chyba nie powinna wyrażać opinii, tym bardziej po kilku miesiącach nauki. Jestem uczniem 3 klasy i cieszę się że niedługo wychodzę z tej szkoły. Największym problemem tej szkoły jest despotyczna dyrektorka, która jest zamknięta na propozycje i prośby uczniów. Do zakazu korzystania z telefonów można się przyzwyczaić i tak większość uczniów z nich korzysta na lekcjach. :) Zabawny jest fakt, że pod koniec zeszłego roku postawili za szkołą fontannę za 600 tysięcy. Zamiast zainwestować te pieniądze na przykład w lekkie odświeżenie sal albo wymianę okien. Zapomniałem powiedzieć że wielu nauczycieli również podziela zdanie uczniów na temat dyrekcji. :) Uczą nawet dobrze, tylko to nie wszystko skoro w tej szkole nie ma atmosfery do nauki. Poza tym wtrącają się w nasze życie prywatne i muszą wiedzieć o tobie wszystko. Na dni otwarte w toaletach zawsze jest papier, mydełko a w każdej kabinie deska klozetowa. Szkoda że na co dzień nie ma takiego wyposażenia. Mi pozostaje odliczanie dni do wyjścia z tej szkoły a tobie polecam zastanowić się nad inną szkoła. Podsumowując: porażka.