Zależy od osoby (1) Aktualnie uczę się w tym gimnazjum, chodzę do drugiej klasy. Zacznijmy od... Uczennica Polecam z całego serca (1) Ukończyłam tą szkołę ponad rok temu. Dzisiaj porównując się z moimi kolegami... KG Masakea (1) Najgorsza szkoła do jakiej chodziłem ! Nauczyciele myślą że szkoła to państwo... Absolwent
To jest straaszne (1) Chodziłam do tej szkoły i uważam że poziom nauczania nie jest zbyt dobry i... Uczennica Opinia absolwenta (1) Nie rozumiem zdania o nauczyciele historii w opinii niżej. Dużo wymaga ale... Absolwent DRAMAT (1) Nie polecam tej szkoły nikomu. Ok, może poziom nauczania rzeczywiście jest w... x jedno wielkie dno (1) Jestem uczennicą tego gimnazjum, w tej szkole nie da się niczego załatwić.... uczeń matematyka (2) Jestem absolwentem tego gimnazjum i jedyna rzecz, a raczej jeden z... xyz nauczyciele tej szkoły (1) Uczę się w tej szkole już ostatni rok. Poziom nauczania nawet dobry.... halka xyz - opinia (1) Jestem absolwentem tej szkoły i chciałbym wyrazić prawdziwą opinię na jej... xyz Stanowczo odradzam. (1) W pierwszej kolejności chce się odnieść do 2 opinii niżej i powiedzieć że... wielce niezadowolony uczeń, fan Bardzo dobra szkoła polecam w imieniu córki gimnazjalistki (1) Poza poziomem nauczania szkoła wychowuje i kreuje przyjazną atmosferę, w... Mama dobra szkoła (1) Mój syn chodzi do I klasy gimnazjum nr 27. Jest bardzo zadowolony. Cała... alaza nie polecam (1) Bardzo nie polecam tej szkoły.Poziom nauczania może nie jest najniższy,lecz... uczeń Nie rozumiem negatywnych opinii (2) Nie rozumiem całej tej fali hejtu na tę szkołę - wiadomo, nauczyciele zawsze... Abs Absolutnie odradzam. (3) Jeśli chodzi o poziom nauczania to jest nawet w porządku.. Mają bardzo mały... Absolwent Nie polecam! (1) Nie polecam tej szkoły słabe przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego.... absolwent Gimnazjum 27 w Gda (1) Wysoki poziom nauczania, jednakze przepisy sa durne pomijajac zakaz uzywania... ktos Odradzam! (1) Aktualnie sama chodzę do 27, jednak zdecydowanie odradzam pójścia do tego... anonim Prawdziwa opinia (1) Nie polecam gimnazjum poziom nauczania niżej średni Uzasadnienie: Na plus... Absolwent g27