Miszane uczucia (1) Restauracja wzorująca się na TGI Friday’s . Wystrój przyjemny i... Cleo Mega porcje (1) Menu bardzo podobne do TGI Fridays. Meeeega duze porcje - po 1 przystawce na... Filip Polecam (2) Świetne jedzenie, miły klimat i bardzo sympatyczna obsługa... Dominik
smacznie i miło (1) kierując się opiniami poprzedników zawitaliśmy rodzinnie do restauracji star... Michał NARESZCIE!!! (1) Hehe, niespodziewalem sie, ze po tym jak Fridays sie zamknie powstanie... kasil Dla tęskniących za kuchnią amerykańską w 3mieście... (1) Gorąco polecam, pyszne jedzenie, przemila obsluga, miła atmosfera. Weronika super miejsce w Sopocie (1) Polecam wszystkim, którzy lubią dobrze zjeść, obejrzeć mecz na żywo -... em pozytywnie! (1) przez przypadek znalazłam tą knajpkę na trojmiasto.pl, bez zastanowienia... Marta i Jacek Smaczne jedzenie i miła obsługa! (1) Po wizycie w tej nowej restauracji moge powiedzieć, że zostałam mile... Marika Znowu w Trójmieście można zjeść pyszne żeberka i skrzydła (1) Z wielką radością odkryłem(właściwie dowiedziałem się od znajomych), że w... Patryk Super miejsce (1) Bardzo przyjazne miejsce,smaczne jedzenie,duże porcje,super obsługa. Anna