Porządne amerykańskie żarcie (1) Obsługa jest miła i uprzejma, ma wyczucie czasu. Menu ciekawe - polecam... ossi Wnetrze nawet przyjemne, jedzenie zdecydowanie nie ! (2) Jedzenie zalatuje McDonaldsem, tak jakby wszystko było z gotowców i tylko... byłemjadłem MOGŁO BY BYĆ OK (2) To co mnie zirytowało to to ze menadżer podszedł podał karty i po ponownym... agnieszka
To jest to!!! (1) Restauracja godna polecenia. Próbowaliśmy większości potraw-są super! Wiele... gdańszczanka jedno z najlepszych miejsc w Trójmiescie!!!! (1) trafiłam do tej uroczej, dbającej o szczegóły Restauracyjki stosunkowo... Olga Gorąco polecam (1) Chciałbym wszystkim polecić tę restaurację, gdyż jest wyśmienita. Serwują... BB Pysznie jak zwykle. !!! (1) Byłam w tej restauracji kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze pyszne... Magda jedna z ulubinych restauracji (1) najlepsze hamburgery w mieście, bardzo dobre przystawki w szczególności... L&M SUPER!!!!!! (1) Dziwię się negatywnym opiniom poniżej, jakby odnosiły się do zupełniej innej... Stały klient To nie Friday's..... (1) Przez wiele lat byłem stałym klientem TGI Fridays. Każdy kto miał tam okazję... Tommy szału nie ma (1) Onion and Jalapenos Burger szału nie ma miał być średnio wypieczony i taki... rEne OK (1) Nie zachwyciło mnie ale też ogólnie nie mam weiększych zastrzeżeń. Jedzenie w... KJ BOMBA (1) Powiem tak, gdy zamknęli TGI Friday's, byłem załąmany. A tu nagle Star Texan.... jaca Paulina - opinia (1) Zdecydowanie polecam, pyszne jedzenie, świetna obsługa, cudowne panie... Paulina Pysznie ! (1) Polecam to miejsce, bardzo dobre jedzenie i mila obsługa! Magda Friday's wróć! (5) No, niestety! Gdybym nie był wcześniej klientem Friday's, to może moja ocena... zdzich Bardzo polecam! (1) Restauracja Star to pyszne jedzenie. Porcje są bardzo duże, więc zaspokoją... Bubu POLECAM (1) Jestem Waszym stałym gościem, świetne burgery, świetne żeberka, fajna... Łukasz Pyszne jedzonko!! (1) Wspaniała obsługa! Żeberka palce lizać. Byłem z dziećmi którymi bardzo szybko... Rodzic dużo, smacznie i w milej atmosferze (1) Żeberka, skrzydełka i cała reszta - palce lizac! Uwaga, mozna sie uzależnić!:) marcin