Szukam...Gdzie znajdę Panie z tego punktu ?? (1) Punkt został zamknięty. Tzn prowadzi go właścicielka w innym miejscu ale... Joasia nie polecam przy bardziej skomplikowanych przeróbkach (1) Korzystałam z usług tych pań 2 razy. Za pierwszym razem tylko skracałam kilka... M Traktowanie klienta jak intruza - nie polecam! (1) Z usług firmy "Star" korzystałem 3 razy - za pierwszym razem zwężałem... Były klient
BARDZO POLECAM (1) Jestem stałą klientką punktu krawieckiego w Almie. Usługi powierzone paniom... Stała klientka Bardzo fajnie! (1) Korzystam z usług w tym punkcie już od jakiegoś czasu i za każdym razem... Iwona Klientka - opinia (1) Wymieniałam zamek w spodniach. Raz wymieniłam wlasnie u tych pań, zepsuł sie.... Klientka Szybko i fachowo! (1) Jestem klientką usług krawieckich w Almie od lat, zawsze zadowolona. Ostatnim... Tamara POLECAM (1) Punkt usługowy godny polecenia. Miła, fachowa obsługa. Usługi wykonane z... Kasia Polecam serdecznie (1) Bardzo polecam. Fachowa obsługa, usługa wykonana na najwyższym poziomie i to... Małgosia Bardzo fajnie :D ! (1) Jestem całkowicie zadowolony. Przerabiałem kilka rzeczy, wszystko szybko i... Bartosz Bardzo Polecam! (1) Szybko, miło, profesjonalnie i przystępne ceny. Gorąco polecam. Adam Polecam !!! (1) Fachowa obsługa. Panie bardzo miłe, i równie zdolne:) Alicja omijać szerokim łukiem!!! (1) juz wiadomo dlaczego pseudokrawcowe pobierają należność z góry. zniszczona... ja Absolutny brak szacunku do klienta (1) Potrzebowałam obniżyć stan w spodniach. gdy podeszłam do punktu żadna z pan... beata Jestem zachwycona (1) Panie uszyły mi przepiękną sukienkę na wesele siostry, chodziłam długo po... Magdalena Sukienka (1) Gorąco polecam i dziękuję za przeróbkę sukienki, w której idę na studniówkę.... Marta Kurtka (1) Moja ulubiona kurtka została tam potwornie oszpecona przez pseudo panią... Mariusz Gosik614 - opinia (2) nie polecam całkowicie!!!!!!!! zadzwonilam przed wyjazdem z domu do... Gosik614