Miło miło :) (1) Wpadliśmy pod wieczór na kolacje, pani bardzo szybko i miło obsłużyla :)... madzia i jarek Duzy pozytyw (1) Mila atmosfera, wspanialy wlasciciel, ceny przystepne, jedzienie super.... Gina bardzo miło (1) Byliśmy po raz pierwszy ale nawet sie podobalo.Obsluga miła, kuchnia... Artur
Richie - opinia (1) Polecam kuchnie i...kelnerki. Richie 100% polecamy (1) w Starduście zaczeliśmy jeść maj/czerwiec br. Jedzenie jest na prawde... Karolina i Bartek przeciętnie. (2) Wystrój przeciętny ale to tam nic. Wchodząc do "restauracji" liczyłam na... Wszędobylska Rewelacja !! (1) Bardzo dobre jedzonko. Pani kelnerka sympatyczna i bardzo miła! aż miło sie... smakosz !! Super jedzonko! (3) Jeśli chcecie zjeść coś mega dobrego, przyprawionego ze smakiem,... Krzysiek S. Duży pozytyw (1) Danie zamawiałam prosto do domu. Nie dość, że zamówienie zrealizowano w... Dorota Tylko jak nie jesteś głodny!!!! (2) Dzisiaj zamówienie złożyłam sama, bo kelnerka nie podchodziła. Na realizację... gaja1954 Polecam. (1) Korzystam ze Stardusta bardzo często. Jedzenie jak na ten pulap cenowy jest... Aleksander Mach viking - opinia (1) bardzo dobra kuchnia.polecam viking wojtek - opinia (1) też wpadam regularnie od początku i jest fajnie. właściciel, kelnerki i... wojtek mega fajnie (1) Bardzo fajny spędza się czas u tej knajpce. Bardzo wygodne fotele, jedzenie... Szczerutka Pozytywnie (1) przychodzę tam od początku istnienia i naprawde wielkie gratulacje dla... merai ... (1) od kiedy pojawiła się ta kanjpa w Orłowie to od tego czasu bywam tam bardzo... Aleksandra polecam (1) moje ulubione miejsce, na dobe jedzenie, pyszna kawke - odwiedzam je... ania amatorszczyzna (1) Wygląda jak posklejane z części znalezionych w demobilu po innych... orłowianin