TRAGEDIA ! (1) Rezonans magnetyczny za 500 zł, na wyniki badan czekam już 12 dni, pani z... klient POWIINI ZMIENIĆ OBSŁUGĘ (2) Popieram pozostałe opinie,jedna pani z obslugi,w ciemnych wlosach powinna... pacjentka Przecietnie (1) Wszystko byloby dobrze?gdyby nie fakt ze na opis czeka sie bardzo dlugo...jak... Mirek
Opinia (1) Panie z recepcji opryskiliwe,pan technik zajęty rozmową z kolega przez całe... Dorota niezadowolona - opinia (1) nie jestem zadowolona z obsługi. lekarz który mnie badał bardzo dziwny nie... niezadowolona mala - opinia (1) Czysto ładnie przyjemnie. Obsługa może średnia ale nie najgorsza . Wiem że... mala kiepsko (2) Sądziłem,że płacąć niemałą kasę za usługę będzie to wyższy poziom usług.... STEF fatalna obsługa (1) Gburowaty technik pozwalający sobie na teksty poniżej poziomu, którego można... M Recepcjonistka jest okropnie wredna!! (2) Gdyby nie młoda, krągła recepcjonistka, która ma minę jakby siedziała tam za... Marzena Klinika (2) Ogólnie gdyby nie ta Pani recepcjonistka moje samopoczucie po wyjściu było... Kultura doskonałe wyposażenie i poczucie bezpieczeństwa (2) Polecam Starmed i dr Augustyniaka. Doskonałe wyposażenie gabinetu,... Kasia Turnowski Artur - opinia (1) Naprawdę polecam. Szybko, milo i fachowo. Turnowski Artur