Starsza wybranka...?

Czy jeśli 28-letni facet (w tym przypadku-ja) po kilku nieudanych związkach z trochę młodszymi od niego dziewczynami, zaczyna się zastanawiać nad starszą od niego partnerką-jest w 100% normalny :)? Wiadomo, że przyjęło się, iż facet powinien być starszy, wyższy etc. Może to trochę egoistyczne ale też zawsze lepiej mieć "w domu" młodszą od siebie kobietę ;).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Starsza wybranka...?

Z ciekawości się zapytam: a ile starszą? Wiosnę, dwie, trzy .... ;>

Nie uściśliłem jeszcze :). Ale nie do końca o to tu chodzi. Bardziej mam na myśli nadawanie na wspólnych falach, bez zbędnego, monotonnego docierania się, przyzwyczajania itp. Oczywiście 15-20 letnia przepaść w ogólnie nie wchodzi w grę ;)

> mam na myśli nadawanie na wspólnych falach, bez zbędnego, monotonnego docierania się, przyzwyczajania itp.
Czyli czysty seks ?

>Oczywiście 15-20 letnia przepaść...
Biorąc pod uwagę Twój wiek, to się chyba pedofilia nazywa

No ale każdy lubi to co lubi :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyli czysty seks ?
Nie, prędzej chodziło mi o coś stałego ale nie na poziomie nastolatków.

Biorąc pod uwagę Twój wiek, to się chyba pedofilia nazywa
Chodziło mi o przepaść w drugą stronę. O tej nawet nie pomyślałem, nie przesadzajmy ;).

Starsza? Może dojrzalsza? Bo z doświadczenia wiem że to nie zawsze idzie w parze..
Powodzenia życzę..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, bardziej dojrzała..
Oczywiście, że to nie zawsze idzie w parze, ale też mam większą szansę trafić na bardziej dojrzałą w grupie kobiet starszych ode mnie. Tak mi się przynajmniej wydaje :)

Wiek nie ma nic wspólnego z monotonią i stabilizacją. Docieranie występuje zawsze bo nie chodzi tylko o wspólne zainteresowania.
Ty lubisz schabowego, ona pierś z kurczaka. Chcesz cały tydzień wcinać schaboszczaka ? Wyjdzie Ci bokiem
Moim zdaniem, przewaga wiekowa kobiet, facetom wcześniej czy później odbija się czkawką. No chyba, że są ciapami szukającymi mamusiowego ciepła, rosołu w niedzielę i na deser sernika :D

Nie, nie, nie.. To raczej moje przeciwieństwo ;)

"Czy jeśli 28-letni facet (w tym przypadku-ja) po kilku nieudanych związkach z trochę młodszymi od niego dziewczynami, zaczyna się zastanawiać nad starszą od niego partnerką-jest w 100% normalny :)? "

Nie wiem w czym problem. Jeżeli dwoje dorosłych ludzi chce stworzyć związek to jakie znaczenie ma różnica wieku? No chyba że martwisz się co ludzie powiedzą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kilka lat byłam w związku z 7 lat młodszym facetem i był to naprawdę udany związek. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja spotykałam sie z duzo młodszym facetem , na początku miała to byc tylko zabawa , po jakimś czasie zakochałam sie i powiedziałam mu to po 1,5 roku znajomości stwierdzam ze zaluje, teraz cierpie i nie potrafię tego zapomiec a nie chciałam tego tak wyszlo. Ale uważam ze nie wazny wiek wazne czy ma sie cos wspólnego, ja trafiłam na takiego dla którego tylko on jest najwazniejszy w zyciu . Ale tesknie nadal za tym brutalem .Ech zycie , ale będzie dobrze ::))))) jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział jak jest. Pozdrawiam :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...