Zróbcie coś z kobietą od rezerwacji stolików!!! (1) Knajpka sama w sobie jest fajna. Jest przestronnie, fajna muzyka i ogólnie... szredi Beznadziejny kelner (1) Wraz ze znajomymi weszliśmy bardzo podekscytowani możliwością posłuchania... Joanna obsługa!!! (1) Klimat fajny, muzyka na zywo jeszcze lepsza, ale obsluga... Pozdrowienia dla... kamil
Majk - opinia (1) troszkę ciasnawo, ale miejsce ma swój klimat i dobrą muzę Majk jestem na TAK (1) w końcu znalazłam przemiłe miejsce... gdyby tak jeszcze wprowadzić tam zakaz... Ania polecam (1) bylam w sobote na wieczorze panienskim u kolezanki i zostalam mega pozytywnie... emili super klimat (1) w końcu jakieś miejsce, gdzie można wyskoczyć na jamik jazzowy, a nie w kółko... mlekoUHT Miejsce. które wart odwiedzić! (1) Jestem mieszkanką Sopotu i życie kulturalne mojego miasta nie jest mi... Kora bardzo średnio (1) 1) ceny wjazdu na impreze nijak mają się do tego, czego mozna doznać w... magzyk Knajpa na TAK ale po paru poprawkach (1) Knajpka bardzo fajna klimacik super.Profesjonalna Pani obsługująca nasz... Jarek przyjemnie, ale zdecydowanie za drogo (1) Ciekawy wystrój, niezły klimat, jednak brakuje miejsca do tańczenia, a ceny... Anwa nie powiem 'nie' (1) calkiem pozytywne wrażenie, lokalizacja spoko ( szkoda że nie w Gdyni :P. z... LB polecam bardzo (1) przyszedłem, dostałem do ręki piwko i usiadłem w miekkim fotelu by posluchac... stalec Bywalec Koncerty! (1) Od dawna nie wychodziłam wieczorem - bo za dużo pracy. Trochę przypadkiem... Joanna Stary Rower :) (1) super miejsce, osobiście brakowało mi takiego w Sopocie, kultura, przemiła... k27 ciekawie (1) spieszę z wyjaśnieniami. *obsługa dostała 5/6 gdyż kelnerka strzeliła focha... boski byczy byk Polecam (1) Fajne miejsce, chociaż niezbyt wiele zmieniło się w porównaniu z ..... Byłem... Eraser Superancko (1) Wpadlem tam wczoraj sobie z kolezanka zobaczyc ten slyynny rower i po stokroc... majkell Polecam (1) Polecam lokal wszystkim sympatykom jazzu, byłem w piątek...:) MasterMariano WojtI - opinia (1) pierwsza raczej srednio, pozostaje liczyc ze powoli sie rozkrecą ;) WojtI