Jeden raz byłem i wystarczy. (1) + jedna z Kelnerek - realizowała zamówienia do stolika, doradzała i pojawiała... Klient Bardzo pozytywne miejsce (2) Pozdrowienia z Livigno dla calej ekipy Starego Rowera przesyla... Landziu jr. nie dla wszystkich :) (1) Uważam, że nie jest to klub dla wszystkich - tak, klub, bo tam się tańczy!... :)
Słabo (1) Lokal ma charakter pubu, jednak na siłę próbują zrobić z niego klub - muzyka... Karolina super (1) najlepiej w 3city! nirzapomniany klimat! ja z inhalatorem lub butlą z tlenem (2) na wejściu nie otrzymałem 500ZL a na tyle właśnie wyceniam 10 cennych minut... europejczyk Jak w Sopocie to tylko w Starym Rowerze ... koniecznie ! (1) Klub bardzo klimatyczny, wyszukany wystrój, super koncerty, doskonałe drinki,... PRIMO :) Nigdy więcej Starego Roweru :( (1) Byłem wczoraj na koncercie, a tam wita mnie chmura dymu... Jak zwykle... Niepalacz Super ale... (1) Wszystko super tylko dlaczego można tam palić...?!Gdyby tak jak wszedzie,... Gdanszczanka Zwyrol - opinia (1) Miło, przytulnie i tanio... Ceny drinków niskie, za wymyślne płaci się tyle... Zwyrol Lokal pomyłka (1) Umówiliśmy się w starym rowerze z przyjaciółmi, niestety ze względu na bardzo... Ania bramkarze (1) co do samego lokalu nie jest zle miła barmanka w srodku wszystko w sumie jak... mała Bardzo fajny lokal (1) Bardzo fajny lokal, ma swój klimat. Bardzo mi się podobał wczorajszy koncert.... Laplace Doskonały jazz, niezapomniany klimat! (1) Wczorajszy Jazz Jam Session był doskonały. Wspaniały koncert, duża dawka... Marcin . (1) Pomijając stosunkowo drogie drinki, duży pozytyw! Karola Lokal z klimatem (2) Miałem okazję gościć wczoraj na projekcji filmu i lokal bardzo ciekawy,... Robert Dajcie spokój kelnerce!! (1) Generalnie nie lubie pisać opinii na forach, ale: Jakaś nagonka na... Marecki nie wiem o co chodzi moim poprzednikom - obsługa jest ok (1) witam, byłam wiele razy - super klimat, super obsługa - zawsze była bardzo... klientka imprea firmowa (1) Znakomicie zorganizowana impreza firmowa(drugi rok z rzędu).... Koma Tragiczna kelnerka (1) W minioną sobotę (26.09.2009r.) miałam okazję - bo nie przyjemność - wstąpić... Ania