Stegna-O.W Baltyk

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiem ze to nie trojmiasto no ale moze ktos byl lub przypadkiem robil tam wesele. Chcialbym sie dowiedziec, jakie sa przezycia z tego miejsca. Mam tam przyjecie weselne w maju i chetnie bym poczytal sobie jakie sa opinie z tego miejsca. Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stegna-O.W Baltyk

Bylam tam na weselu w czerwcu - wesele bardzo fajne i bardzo udane. Jedynie nie podobalo mi sie miejsce, w którym siedziała Mloda Para (siedzieli na tle tych okraglych okien, przy osobnym stole ze swiadkami i rodzicami) ale ustawienie pewnie zalezy tez od ilosci osob, wioskuje, ze dla 80 gosci bylo ono optymalne. Nie mialy powodzenia niektore elementy menu - te nietradycyjne i malo znane typu krem bananowy z krewetkami - ale to juz jest przyczepianie sie :)

image

halsi napisalas ze``wioskuje, ze dla 80 gosci bylo ono optymalne`` ja tam musze pomiescic 150 gosci wiec mam nadzieje ze nie posadza nas na dworze:).

Mi sie podoba ustawienie stolow w litere U i tam faktycznie takie bylo ale oprocz tego jeszcze rzad stolów pod okanami (po lewej patrząc od strony wejscia) - Para Młoda po przeciwnej stronie sali (nie na szczycie litery U niestety). Mysle ze wiecej ludzi tez sie tam zmieści bo częśc sali nie byla faktycznie wykorzystana (staly tam wolne stoly).

ja tam byłam na weselu jakiś czas temu (chyba 3 lata temu) i było rewelacyjnie! Takie wyjazdowe wesela z poprawinami są bardzo fajnie - to miejsce tak nam się spodobało, że też chcieliśmy mieć tam nasze wesele ale niestety nie było już miesc na ten termin co my chcieliśmy więc robiliśmy w podobnym stylku w hotelu Orle w Sobieszewie.