Stokki - obsługa klienta
Bardzo mnie się nie podoba obsługa klienta w tym sklepie, a także towar typu odzież. Kasjer(wysoki mężczyzna) obsługuje klientów wg ilości dokonanych zakupów. Klient, który zamawia towar przez internet i chce go odebrać w sklepie traktowany jest jako ten gorszy i musi czekać aż "łaskawca" obsłuży wszystkich klientów z towarem zakupionym w sklepie, a dopiero wtedy ewentualnie zajmuje się "internautą", który już zapłacił za towar i chce go jedynie odebrać. Oczywiście towar był wadliwy i tutaj tez był problem z wymianą, gdyż pierwsza odpowiedż brzmiała, że nie reklamuje się zakupów internetowych (!). Moje zaskoczenie było duże, ponieważ taki sam produkt stał na półce w sklepie i nie posiadał wad, więc nie rozumiałam takiej odpowiedzi. Po moim widocznym niezadowoleniu pan/kasjer zdecydował zapytać się skonsultować swoją decyzję z innym pracownikiem, który na moje szczęście nie widział problemu w wymianie tego towaru na pełnowartościowy. BRAK USTALONYCH ZASAD SPRZEDAŻY i REKLAMACJI. Dziwne....