Stokki Rumia (1) Obsługa w Stokki rewelacja, jedyny minus to asortyment, który nie zawsze jest... Ewa Minge rewelacja! (1) Rewelacja! super sklep, super ceny! Zakupy w Stokki to czysta przyjemność i... horseslove stała klientka (1) polecam, bardzo duży wybór marek w okazjonalnych cenach. marki tylko wysokie.... aleks - stała klientka
reklamacja (1) Uwaga na zakupy w sklepie stokki,obuwie marnej jakości, po miesiącu... Ola super rzeczy super ceny (1) Ja za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów! Nie było jeszcze... Magdaileena Stokki - obsługa klienta (1) Bardzo mnie się nie podoba obsługa klienta w tym sklepie, a także towar typu... Mariola stokki (1) Ceny naprawdę powalają na kolana! Mam nadzieje że sklepów Stokki będzie... M Świetna bielizna po okazyjnych cenach (1) Jedno z nielicznych miejsc gdzie można kupić markowa bieliznę po okazyjnych... Martyna opinie o stokki (1) Niezgodność towaru z reklamą , która widnieje na stronie. Przeważnie towar... Andrzej Stokki (1) Sklep mam blisko wiec mogę zaglądać i oceniać co się zmienia. Promocje są... Dorota