Odradzam! (3) Szczerze odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Szafa źle wymierzona, po... Oszukana klientka FIRMA GODNA POLECENIA (1) Korzystam z usług stolarskich firmy od kilku miesięcy. Obsługa jest na... stolarz Aaaaa - opinia (1) Generalnie jesteśmy zadowoleni z wykonania,ale są pewne niedoróbki i usterki... Aaaaa
Super! (1) Z oferty tej firmy skorzystaliśmy już ponad 1,5 roku temu. Do tej pory... JK Solidna firma (1) Kuchnia wykonana zgodnie z moimi wymogami i wygląda zgodnie z moimi... Dariusz ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Doskonała, fachowa, profesjonalna i miła obsługa. Pan, który nam projektował... Teresa Plata meble kuchenne (1) serdecznie polecam firme Stol-Kos. Zarowno tak zwana obsluga klienta, pomoc w... Katarzyna Cwalina Jestem bardzo zadowolona :-) (1) Polecam współpracę z firmą Stol-Kos, wykonałam nam meble kuchenne,... Beata Profesjonalnie (1) Profesjonalnie i fachowo. Bardzo dobry kontakt (telefoniczny i mejlowy) na... Rafal L Fachowo i profesjonalnie (1) Zamawialiśmy w Stol-kosie blat kuchenny i łazienkowy. Asortyment zdecydowanie... Piotr zadowolony (1) Firma wykonywała nam szafki do łazienki na wymiar, wybór kolorów oraz... maciek Firma godna polecenia (0) To już drugi raz kiedy skorzystałem z usług firmy Stol-Kos - zleciłem... Dariusz