Stołówka

Bary mleczne

Gdańsk, Dywizji Wołyńskiej 2

Ja - ocena (1) Najlepsze domowe jedzenie w przystępnej cenie w okolicy, polecam ! Ja Kameleon - ocena (1) Jem tu regularnie. Jedzenie bardzo dobre za przystępną cenę. Kameleon Bogdan - ocena (1) Polecam bardzo smacznie , przytulnie no i obsługa super. Właśnie wybieram... Bogdan
Magdalena - ocena (1) Bardzo dobre dokowe jedzenie w dobrej cenie. Przemiła właścicielka i cała... Magdalena Ma Pio - ocena (1) super jedzonko domowe Ma Pio Pafi - ocena (1) Nie dość że smacznie to bardzo przemiła obsługa. Pafi Hana - ocena (1) Bardzo sympatyczne i smaczne miejsce Hana Emi - ocena (1) Niestety jedzenie niezbyt smaczne i drogo. Nie polecam Emi Marta - ocena (1) smacznie i domowo, i świeżo. Marta Ewa - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre,robione i donoszone na bieżąco,ale obsługująca młoda... Ewa Daniel - ocena (1) Słabe jedzenie, nie polecam. Daniel jarek - opinia (1) posiłki rewelacja, wszystko pyszne jarek Edward - opinia (1) ODP. dla EVY Nie zgadzam się z Twoją opinią byłem tam kilka razy zjeść i... Edward Multi - opinia (1) Jadam od otwarcia. Zawsze świeżo i smacznie. Dobra cena wszystko bez zarzutu.... Multi Eva - opinia (1) Odwiedziłam to miejsce w niedziele , niestety nie zachwyciłem się wyborem i... Eva