polecam! (1) Komentarz pisze po ponad 3 latach leczenia sie w Sulident, bo myślę ze po... Anna J. Katastrofa (2) Rok temu podczas przeglądu w przedszkolu, pani doktor orzekła, cytuję:... Ewela Polecam Wszystkim (1) Swietna, rzetelna i przemila obsluga. Jestem bardzo zadowolona. Polecilam... Joanna
Super stomatolog (1) Jestem pod wrażeniem Pani doktor,jest bardzo miła,ma wspaniałe podejście do... Aga danuta - opinia (2) Jestem bardzo zawiedziona podejściem lekarzy w tym gabinecie,kompletny brak... danuta sąsiadka - opinia (1) Fenomenalna obsługa. Polecam wszystkim, którzy panicznie boją się dentysty.... sąsiadka Gorąco Polecam (1) Rewelacja, chodzę do Pani Doktor prawie 10 lat i nie zamieniłabym Jej na... Małgorzata ZAWODOWO (1) Dentystka jest niesamowita !Wyrozumiała ,Normalna ,Ludzka I Wie Co Robi... IZA Rewelacja (1) Gorąco polecam wszystkim! Andrzej Mróz- który bał się den Bardzo polecam (1) Jestem pod wrażeniem, jaki zrobiła na mnie i dziecku Pani doktor.... Mama 7 - latka POLECAM!!!! (1) Chodzę do przemiłej dr-Pani Irenki od pewnego czasu , i polecam wszystkim... Jolanta Jak najbardziej godny polecenia gabinet (1) Wizyta w takim gabinecie to już nie taki straszny stres. P O L E C A M kornik gabinet godny polecenia (1) Obsługa i podejście do pacjenta super, zarówno do dorosłych jak i do dzieci.... nikaja