Gabinety stomatologiczne

Stomatolodzy Implanty

Gdynia, Antoniego Abrahama 28

Karolina - opinia (1) Absolutnie najlepszy dentysta! nigdy nie poświęcam czasu na pisanie opinii,... Karolina Polecam! (1) Już drugi raz korzystałem z usług gabinetu Swedent w Gdyni i za każdym razem... Andy Szczerzez polecam! (1) Właśnie jestem po usunieciu zeba (ósemki). Czas oczekiwania, czas zabiegu,... Damian L.
szczerze polecam pana Marcina...... (1) tak jak w tytule polecam ze względu na profesjonalizm Pana Marcina jak i... Marta super dentysta (1) Stomatolog godny polecenia. Podszedl do mnie indywidualnie. Szybka diagnoza.... krzysztof Just perfect dentist (1) I am very nervous of going to dentists. The receptionist was very helpful... John Smith wspaniały lekarz (1) Ten dentysta jest cudotworca!!!! balam sie usmiechac ze wzgledu na moj brak... Wieslawa wspaniały fachowiec! (1) Dr Mincer jest konkretny, rzeczowy i kompetentny jako lekarz, dobroduszny i... Jan Andrzejewski Super Doktor w Swedent! (1) Świetne podejście do Pacjenta - stres został przegoniony na starcie -... Joanna Polecam!!!! (1) Do Pana doktora Marcina Mincer trafiłam z bolącą ósemką, która wymagała... Agnieszka Anna Bronza - opinia (1) Doktor posiada nietuzinkowa wiedzę, za wszelka cene szuka mozliwosci... Anna Bronza