Maciej - ocena (1) Wrażenia złe. Brak kwalifikacji ortodonty. Pani stwierdziła, że leczenia się... Maciej D. - opinia (1) Jestem po implantacji u dr Orzechowskiego. Już sama konsultacja przebiegła w... D. Anna - opinia (1) Polecam jak najbardziej. Od lat korzystamy cala rodziną . Serdeczni... Anna
Maciej - opinia (1) Super ortodonta, troskliwa opieka, rzetelna informacja i fachowa obsługa. Dr... Maciej Najlepsi w Trojmieście ! (1) Doskonała opieka, zarówno dla dzieci jak i dorosłych; pełen profesjonalizm... Joanna jakość (1) bardzo dobra polecam usługi innym z.l iza - opinia (1) polecam, osobiście chodzę do Pana dr Z. Orzechowskiego, super podejście do... iza godna polecenia z całą pewnością (1) chodzę do Pana Orzechowskiego od lat i nie zamieniłabym miejsca na żadne... gusia Stomatolog dziecięcy (1) Z synkiem chodzimy do Pani dr. M.Goworowskiej-Truchan. Obawiałem się pierwzej... xm POLECAM (1) Leczę sie u pani Agnieszki Grzyb, lekarz godny polecania, wizyta u niej to... Małgorzata Zdecydowanie polecam lek. Elzbiete Orzechowska (1) bylam u niej na konsultacji ortodontycznej. Bardzo pozytywne wrazenie.... s Zdecydowanie polecam! (1) Z usług KZD korzystam od dłuższego czasu, ale po ostatnich wizytach... M. excellent (1) Had a lot of work done there and the quality of work, the patience, the... an expatirate living in Sopot Chirurgiczne usuwanie zębów (1) Przy wyborze gabinetu kierowałam się w głównej mierze opiniami z Internetu.... M. Gorąco polecam! (1) Bardzo sympatyczni i rzeczowi lekarze. Gorąco polecam. Andrzej Mam implant! (1) Mam wszczepione 8 implantów wcześniej 15 lat nosiłem protezę górnej szczęki,... Kris kosztowna ale jakże komfortowa (1) wlaśnie wróciłam od dentysty gdzie nabyłam dolną protezę z implantami.... Ewelina K. rwanie ósemki... (1) rzadko dziele sie opiniami na forum ale tez i ósemkę pierwszy raz w życiu... Marian Adaś xD - opinia (1) soldnie , fachowo a zreszta co tu duzo pisac wystarczy pojsc samemu i sie... Adaś xD Ortodonta dr.Zybko (1) Wg mnie dr.Zybko jest wysokiej klasy specjalistą ze znakomitym podejściem do... Toxynka