Stomatologia dr Łopaciuk Maria

Niestety nie jestem zadowolona z usług wyżej wymienionej pani poniewaz, jedną blombe wymieniała mii dwukrotnie, bo pierwsza wypadła teraz sie zastanawiam czy druga tez nie jest zle zalozona. A drugi zab ktory miala zaszczyt leczyc mial wieksza dziure po leczeniu niz przed nie dosc ze musialam zaplacic 80 zl za zle wyleczony zab to za wizyte u prywatnego stomatologa musialam zaplacic 150 zl zeby naprawil mi to co ta pani spaprala. Nie wspominajac juz o tym ze podczas wizyty co chwile wychodzila z gabinetu do pomieszczenia obok sobie poplotkowac mnie zostawiajac sama, nie dziwie sie ze sa tam takie opozniania, mimo tego iz jest sie zapisanym na konkretna godzine trzeba czekac kolejna godzine.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stomatologia dr Łopaciuk Maria

Proszę Pani/Pan ... za fachowość ;/ ...NO NIE nieSTETY płaci się czasem oczekującym czyli pacjentom ! DR ŁOPACIUK jest BARDZO DOBRYM LEKARZEM ... ja też zapłaciłem/łam ...- mam ZĄB !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co to jest "blomba" " To coś od bomby? bo w zębach to zakłada się plomby.
Natomiast wychodzenie z gabinetu na plotki i godzinne spóźnienia to skandal!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, dr w ogóle nie zważa na terminowość, sama spóźnia się do gabinetu i potem są opóźnienia. Miałam wizytę na 8;30 na fotelu usiadłam o 9:40.
Poza tym jednak pracę dr oceniam na całkiem dobrą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to gratuluję cierpliwości i posiadania dużej ilości wolnego czasu. Nigdy nie czekałabym tyle - albo są wyznaczane godziny i trzeba ich przestrzegać (jasne, 10-20 minut poślizgu jest dopuszczalne, ale nie ponad godzinę!) albo nie ma zapisów i każdy przychodzi kiedy chce i czeka w kolejce.
Ale to pacjenci rozpuścili lekarzy i nie protestują, wiec lekarze robią, co chcą. I dopóki ludzie nie zaczną protestować, pisać skarg, dopóty tak będzie, niestety! Wyżalanie się w internecie niczego nie załatwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta pani już dawno powinna przejść na emeryturę!!! Czego się nie dotknie to spaprane! Zwykły ubytek leczyła tak, że potem potrzebne było kanałowe. Zatruwała zęba 3 razy i nie mogła zatruć, a kanałowe było tak tragicznie zrobione, że inny dentysta po trzech wizytach nie może z tym zębem dojść do ładu. Wiem, że kanałowe może czasem nie wyjść, ale nie jestem odosobnionym przypadkiem. Moja koleżanka też do niej chodziła i teraz ma jeszcze gorsze problemy.
Odradzam wszystkim! Szkoda kasy, czasu i zdrowia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem zadowolony, chodzę do tej pani na wizyty kontrolne co pół roku. Zawsze na czas (poślizg maksymalnie 15 minut). Miałem plombowane kilka zębów i zawsze wszystko było OK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1