Stonoga

Co POwcy mogą ciekawego powiedzieć o Zbigniewie Stonodze po tym jak zaczął ujawniać ich kumoterstwo z wymiarem sprawiedliwości, WSI oraz czołowymi biznesmenami? Dlaczego PO cenzuruje internet i kasuje niewygodne materiały dowodowe wykorzystując do tego służby?
Polecam profil Stonogi, gdzie można zobaczyć wszelkie dokumenty i informacje na bierząco

http://www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne?fref=ts
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stonoga

Tutaj są akta afery podsłuchowej. Ci co ich nie znają jeszcze mogą sobie poczytać. Kolejne wkrótce...

https://pl.scribd.com/afera-3
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Dlaczego PO cenzuruje internet i kasuje niewygodne materiały dowodowe wykorzystując do tego służby?

Bo jest przy władzy i ma taką moc
Jakby przy władzy był PiS... byłoby to samo.
Układ z Magdalenki.
Nie wystarczy zmieniać świń, które aktualnie są u koryta. Trzeba zarżnąć świnie i wywalić koryto - czyli wejść w konflikt ze Służbami.
Nikt niestety tego nie zrobi :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejna ciekawostka. Tekst skopiowany z profili Stonoga na FB:

"Gdy zapowiedziałem publikację załącznika XIII do raportu WSI Pani Premier rozpoczęła cały ciąg spotkań w jej rodzinnym domu.Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że odwiedzili ją ludzie z pierwszych stron gazet ale i niemal cała ruska ambasada, a także szef kontrwywiadu.Dziwne jest również to,że BOR wynajął dom obok i wszystko filmuje, a ludzie z Warszawy każdego dnia zabezpieczają nagrania z monitoringu.
Żadną tajemnicą nie jest fakt,że w załączniku XIII mowa o przekazywaniu przez B.K wszelkich tajnych dokumentów związanych z NATO.Pożyjemy, pośledzimy"

"Pani Premier mam prośbę o wytłumaczenie nam o co chodzi z Pani fikcyjną pracą.
Jak donoszą moi agenci z WSI by nie stracić prawa do wykonywania zawodu widniała Pani jako pracownik radomskiego szpitala na Józefowie.
Pracować Pani miała na 1/4 etatu ale moi agencji lekarze jak jeden mąż piszą mi, że nigdy Pani w pracy nie widzieli.
Agencji wskazują też na pani nielegalne powiązania z radomskim centrum onkologii.
Odpisze Pani zanim wszystko sprawdzę sam?
Bo to potrwa, a wybory coraz bliżej i łatwiej mi będzie was czyli PO utopić"

Ktoś chce głosować na PO w najbliższych wyborach? Skydriver może? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mówił pan Korwin?
-czas przewietrzyć salony? :)
A ja i temu panu nie wierzę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zainteresowani tym co ma do powiedzenia Zbigniew Stonoga mogą obejrzeć wystąpienie na żywo

http://bambuser.com/channel/zbigniewstanowski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok