Dobre miejsce (5) Od wielu lat znam ten Dom. W dziennym pobycie, który najbardziej znam,... Adam STANOWCZO ODRADZAM pomoc dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień (1) STANOWCZO ODRADZAM pomoc dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień (3 piętro) w... arek20017 Dobry Dom (2) Do Opieki Złota Jesień znam od 15 lat. Dyrekcja Domu nieustannie dba o... Adam
Dobry i potrzebny dom (2) Znam ten dom od kilku lat. Moja babcia mieszka z Złotej Jesieni. Jestem pełna... Krystyna JEŚLI MOŻECIE NIE ODDAWAJCIE TU NAJBLIŻSZYCH W STANIE LEŻĄCYM!!! (1) Dom Seniora - 1-sze piętro. jesli starsza osoba może chodzić i jako tako o... Nata Opinia (1) korzystałem z rehabilitacji i jestem bardzo zadowolony , ceny sa dostępne ,... Szczepek Bardzo zła opieka. Nie polecam tego domu! (1) Nie polecam domu opieki Złota Jesień. Babcia przebywala w tym domu niespełna... Barbara DNO!!! (3) Opieka zerowa babcia leżała 2 dni w niezmienionym pampersie i koszuli (... Zły dzienny dom (1) Od kiedy moją babcię przyprowadzam do Dziennego Pobytu bardzo się zmienila na... Wnuczka Ewa Dom Dziennego Pobytu "Złota Jesień" (1) Moja mama od czterech lat uczęszcza do Dziennego Domu "Złota Jesień". Miła,... wdzięczna córka Rewelacyjny catering (1) Skorzystałam dwa razy przy okazji Świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocny z... Danka Rehabilitacja (1) Wspaniała atmosfera,nowoczesny sprzęt, jakoś usług na wysokim poziomie, ocena... Krystyna rehabilitacja (1) Chodziłem na fizykoterapie kilka miesięcy temu. Uważam, że rehabilitacja w... Andrzej Omijać z daleka!!!! (2) Zgroza-przynajmniej w tej części na parterze domu. Smród,brak jakiegokolwiek... KInga P