C+E (1) Witam egzamin na C+E zdany za pierwszym . Bardzo profesjonalna nauka pana... Mariusz Wymarzone prawo jazdy. (2) Witam. Niedawno zaliczyłem egzamin z wynikiem pozytywnym na kat.C+E. Egzamin... Wojtek C+E (2) Zdecydowanie polecam Pana Krzysztofa. Egzamin C+E zdany za pierwszym... Slawomir
C+E (2) Wachałem się co do wyboru szkoły nauki jazdy na terenie Gdyni ale po... Paweł KURS C+E (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu ,podejście do kursanta wzorowe zero stresu... Jakub Polecam C+E (1) Witam, jeżeli ktoś myśli poważnie o zawodzie kierowcy na zestawie to polecam... KAROL Kurs na kat. C (1) Serdecznie polecam PSPD, kurs przeprowadzony szybko, sprawnie i... Ariel POLECAM (1) Polecam Osrodek Szkolenia kierowców a najbardziej Pana Krzysztofa który... Piotr Kurs kat. C (1) Bardzo profesjonalny ośrodek dający szansę w krótkim czasie bardzo dobrze... Piotr Polecam (1) Egzamin c, c+e zdany za pierwszym razem. Szczególne podziękowania dla... Jacek Polecam (1) Ośrodek godny polecenia. Dzięki doskonałemu podejściu Pana Krzysztofa poprzez... Czarek Satysfakcja gwarantowana (1) Jeżeli poszukujesz ośrodka szkolenia w którym zostaniesz profesjonalnie... Mirek Polecam !!!!! (1) Wszystkim polecam te ośrodek , nowoczesny sprzęt , przygotowanie do zawodu... Mariusz Prawo jazdy kat C (1) Bardzo profesjonalne podejście do szkolenia( szczególnie Krzysztof). Ogromna... Jacek PSPD - Tak trzymać ! (1) Miałem przyjemność korzystać z usług szkoleniowych i nauki jazdy w PSPD w... Tomasz Wójcik Ośrodek Godny Polecenia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić PSPD, każdemu przyszłemu kursantowi. Nawet... Jakub C+E Polecam (1) Witam Właśnie skończyłem kompleksowy kurs prawo jazdy tzn C+E , kwalifikacje... Marek Bardzo polecam! (1) W moim przypadku o wyborze PSPD zadecydowały trzy czynniki: - instruktorzy z... Lech K. Polecam ! (1) Rok temu ukończyłem kurs prawa jazdy z kwalifikacją. Rok czasu jeżdżę jako... Ryszard Dla zawododowców (1) Profesjonalny ośrodek w każdym calu, przeznaczony dla tych którzy myślą o... Andrzej Nowacki