Straciłam zaufanie ...

Temat dostępny też na forum: Fordent
... do stomatologów z tego gabinetu. Panie owszem są miłe, ale raczej brak doświadczenia w trudniejszych przypadkach odbija się na pacjentach. Leczyłam 4 zęby. 2 wyleczone dobrze, były to zwykłe wypełnienia ubytków. 2 pozostałe zęby leczone kanałowo - w jednym z nich kanał został przepchnięty zbyt głęboko, aż do kości (górna szczęka), utworzył się tam okropnie bolesny stan zapalny, poniosłam kolejne koszty leczenia i kilka długich dni bólu, a wystarczyło uważać podczas czyszczenia kanału. W drugim zębie leczonym kanałowo została niewypełniona komora powietrza, i znów powstał stan zapalny... ból okrutny, itd...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Straciłam zaufanie ...

witam,
ja sie nie zgadzam. BYlam u Dr K i wyleczyla mi kanałowo zeba ktorego nikt wczesniej nie potrafil i nie dawal szans.. Jestem wdzieczna! Dodatkowo moje dzieci nie wyobrazaja chodzic do kogos innego!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

O! Dopiero teraz trafiłam na ten wątek.Również nie polecam,pani dr jakkolwiek bardzo miła i sympatyczna,nie potrafiła dać sobie rady z zwykłym zatruciem górnej jedynki.Nie doczyściła kanału zęba,w wyniku czego powstał stan zapalny i musiałam w trybie natychmiastowym(niedziela,oczywiście...)udać się do innego stomatologa,który za dopłatą za pracę w niedzielę zrobił kawał dobrej roboty i uwolnił mnie od bólu!!!Nie polecam ForDent-u!nikomu...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Inaczej u mnie

Ja juz nie pamietam u kogo byłem ale dr mi wyleczyła ząb kanałowo ktory miałem leczony pól roku temu w innym gabinecie gdzie zapłaciłem wtedy 1000 zł a kanały były wypełnione do połowy i juz miałem zapalenie w kości, bol, antybiotyk, koszmar!!!! Inni chcieli usuwać ząb i zakładać implant. Dr mi go leczyła, stan zapalny trwał kilka dni ale wszystko wycichlo. Uratowała mi ząb. Pewnie każdy ma inna sytuacje ale ja naprawdę jestem wdzięczny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam dr Foryś, bardzo gadatliwa ale i bardzo sympatyczna, leczę się u mniej mężem już ok 3 lat i jesteśmy zadowoleni. Gdy mąż miał bardzo ciężki przypadek, uczciwie przyznała, że warto zasięgnąć porady kogoś bardziej doświadczonego, nie porywa się jeśli nie jest pewna, że pomoże
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dr gosia i dr ania sa najlepsze, chodzimy do nich calymi rodzinami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

przepraszam, ale gdzie znajduje się w zębie komora powietrza? Już przeszłam długą drogę z moimi ząbkami i nie mam pojęcie gdzie takie coś się znajduje... Chyba pan/ pani troszkę nie zna się na rzeczy.. ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

Wiczlino - Ogród - opinie i oceny (102 odpowiedzi)

Osiedle Hossy to idealne miejsce dla rodzin pragnących zamieszkać w otoczeniu terenów zieleni, a...

Grand House Comfort i Premium (24 odpowiedzi)

Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli,...