Strasznie przykre miejsce ogólnie
Panie z BOKU- trafiłam na same dość pomocne osoby. Nie wiem do końca jak działą ten system numerkowy ale czasem miałam wrazenie, ze kolejka idzie wolniej niż ślimak. Niestety na pierwszy egzamin czekałam 6 tygodni (!!!!!!), na kolejny miesiac ale przy ostatnim sympatyczna Pani z Biurze Obsługi Klienta wpakowała mnie na 'za 5 dni' za co jestem jej niezmiernie wdzięczna i daję wielki PLUS za indywidualne podejście do klienta, ponieważ jestem w zaawansowanej ciąży i zależało mi na czasie. Poprzednio Panie odmawiały zapisania mnie na choć tydzień wcześniej, a ta Pani udowodniła, że się da. dziękuję.
Egzaminatorzy- są lepsi i gorsi, wiadomo. Ja spotkałam się z trzema. Pierwszy wprowadzał nieptrzebny stres w samochodzie - doprawdy nie wiem jaki w tym cel. Kolejny Pan kulturalny i grzeczny, bez zastrzeżeń. Wymaga szybkiej jazdy, czego nie opanowałam podczas zaledwie 30h kursu. W obu przypadkach oblałam z własnej winy. Ostatni egzaminator bardzo pomógł mi psychicznie poprzez normalne zachowanie. Opanowałam stres i zdałam. Dziekuję Panu za kulturę osobistą i zrozumienie, dla mało doświadczonego kierowcy a takze za cenne uwagi po zakończonym egz. Dzieki Bogu nie muszę juz wracac do PORDu...
Egzaminatorzy- są lepsi i gorsi, wiadomo. Ja spotkałam się z trzema. Pierwszy wprowadzał nieptrzebny stres w samochodzie - doprawdy nie wiem jaki w tym cel. Kolejny Pan kulturalny i grzeczny, bez zastrzeżeń. Wymaga szybkiej jazdy, czego nie opanowałam podczas zaledwie 30h kursu. W obu przypadkach oblałam z własnej winy. Ostatni egzaminator bardzo pomógł mi psychicznie poprzez normalne zachowanie. Opanowałam stres i zdałam. Dziekuję Panu za kulturę osobistą i zrozumienie, dla mało doświadczonego kierowcy a takze za cenne uwagi po zakończonym egz. Dzieki Bogu nie muszę juz wracac do PORDu...