W lipcu biore ślub i wesele odbędzie się w hotelu Merkury w Straszynie przy obwodnicy. Czy ktoś już tam był na weselu lub innej inprezie?
Poprosze o opinie.
00
Re: Straszyn Hotel Merkury poprosze o opinie
beatka81
(17 lat temu)
obsługa rewelka
parkiet bardzo malutki, na ile osób wesele robisz?
a ha, powiedz im, by całego jedzenia nie zalewali ciemnobrązowa malagą bo nie widać co sie je...
schody do toalety niebezpieczne, ale to od gości zalezy, czy nie zjadą :))
00
kanka
(17 lat temu)
Hehe beatka znowu o tych schodach. Faktycznie są troche strome ale u mnie nikt się nie zabił ;-). Co do Merkurego opinie były bardzo różne chyba jak ze wszystkim, i dobre i złe. Ja miałam tam wesele w tamtym roku i byłam bardzo zadowolona. Jak chcesz to więcej mogę napisać na maila . Pozdrawiam
Dziękuje :) przeczytałam już :)
mimo złych opini ale oczywiscie nie wszystkich to i tak tam mamy tam juz zaklepane Wesele. Mielismy szczęście ze ktoś zrezygnował z tego terminu .
Mamy blisko do kościoła i naszego przyszlego domu:)
00
kanka
(17 lat temu)
zobaczysz będziecie zadowoleni ;-). Jak będziesz miala jeszcze jakies pytania to napisz na maila ;-)
00
dorka27
(17 lat temu)
ja tam byłam w zeszłym roku i bawiłam sie świetnie !
00
janko muzykant
(17 lat temu)
Ciekawy jestem kto wymyślił nazwę dla tej stodoły, bo inaczej tego nie nazwę. Macie szczęście, bo ktoś zrezygnował? No...trzymaj się tej wersji. Może będziesz miała szczęście.
00
Gabi82
(17 lat temu)
Dlaczego stodoła.
Miejsce sympatyczne nie za cudowne ale jak dla mnie jest ok.
nic innego w trójmieście na ten dzień nie było wiec praktycznie nie miałam wyboru, a z tego comi wiadomo kobieta ma rezerwacje już na cały 2007 rok.
00
Madziulka
(17 lat temu)
ja tez tam bylam na weselu i nie polecam!!jak dla mnie prawie wszystko na nie
00
konto usunięte
(17 lat temu)
Gabi, po co zbierasz takie opinie, skoro już podjęłaś decyzję? Tylko się poobrażasz na połowę osób...
00
Gabi82
(17 lat temu)
Większość opini jest pozytywna:) wiec jest ok . Chciałam wiedzieć tylkojakie jest tam jedzenie, bo planuje tam także poprawiny i nie wiem czystarczy ale jak cos to dokupie kurczaki:) jajka i Kartofle:) hehehe :)
Lokal nie może być zły skoro już w listopadzie 2006 jak szłam rezerwować miejsce kobieta miała mało wolnych terminów na 2007 rok.