Strefa Pływania

Nauka pływania Baseny

Gdynia, al. Jana Pawła II 3

Sławek - opinia (1) Do pływania zawsze podchodziłem niechętnie z uwagi na szybkie męczenie się,... Sławek Robert - opinia (1) Po kilku próbach nauki kraula u kilku różnych instruktorów Trenerzy ze strefy... Robert Magda - opinia (1) Świetnie prrowadzony kurs, instruktorzy cierpliwi i bardzo pomocni (pływają... Magda
Sebastian.P - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć pływać kraulem metodą Total... Sebastian.P Sebastian - opinia (1) Pływam i się nie męczę, co tu więcej pisać Sebastian Paweł P - opinia (1) Półtora roku temu topiłem się pływając kraulem w … połowie basenu, podczas... Paweł P warsztaty kraula metodą total immersion (1) Polecam warsztaty kraula metodą total immersion prowadzone przez szkołę... Alina warsztaty ti (1) Właśnie ukończyłam warsztaty Total Immersion . Jestem bardzo zadowolona z... ANNA Warsztaty TI (1) Warsztaty TI bardzo profesjonalne, przygotowanie merytoryczne instruktorów... Michał Es pływanie TI - najlepsi w Trójmieście (1) Odbyłem warsztaty kraula TI w Strefie Pływania. Mogę każdemu polecić tę... Kal800 Kurs pływania metodą Total Immersion (1) Profesjonalni instruktorzy, świetny klimat, grupy kilku osobowe. Polecam. M Warszarty TI Strefa Pływnia (1) Zdecydowanie polecam warsztaty TI. Trenerka Monika oraz trener Ryszard to... Monika Jak ktoś lubi pływać musi spróbować. (1) Na początek sama metoda pływania - Total Inmersion. Jak ktoś lubi pływać to... Robert Orłowski Total Immersion (1) Metoda Total Immersion, jak najbardziej godna polecenia.Jak i warszaty... Gosia Warsztaty TI Strefa Pływania (1) Warsztaty z Total Immersion szczerze polecam.Prowadzący... Ela Super warsztaty - Kraul TI (1) Gorąco polecam Strefę Pływania. Uczestniczyłem w warsztatach weekendowych... Dominik polecam !!! (1) Gorąco polecam tym, którzy chcą się przełamać i zacząć pływać oraz tym ,... Arek B Skuteczna nauka pływania kraulem (1) Po dwóch latach bezskutecznej nauki pływania kraulem w dwóch różnych... Łukasz Indywidualne zajęcia z Total Immersion (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę pływania jak i samą metodykę total... KB Profesjonalnie, rzeczowo i miło! (1) Moja ocena to same szóstki bo wszystkie elementy na najwyższym poziomie.... Kuba Neumann