Danuta - opinia (1) Chciałabym serdecznie polecić zabiegi wykonywane u Pani Doktor i Panie... Danuta Anna - opinia (1) Panuje tam przemiła atmosfera. Polecam. Anna Anna - opinia (1) Korzystałam z masażu w tym miejscu kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona.... Anna
Anna - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i zabiegi przeprowadzone profesjonalni. Polecam. Anna Kasia - opinia (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa i przystępne ceny polecam bardzo gorąco ! Kasia Maja - opinia (1) W tym salonie miałam wykonywany m.in botox. Wizyta przebiegła w miłej... Maja Dorota - opinia (1) Skorzystałam z zabiegu botox i kwas hialuronowy. Wszystko przebiegło bardzo... Dorota polecam masaż (1) Pani wykonująca masaże bardzo sympatyczna, masaż wykonuje super, dostosowując... ania Masaż twarzy (1) Kolejny raz korzystałam z usługi masażu twarzy, jest wykonywany rewelacyjnie. klientka Zabieg na twarz (1) Polecam zabieg Oxybrazji, bardzo dokładnie wykonany. Mam porównanie z innych... Monika manicure hybrydowy, henna (1) Jestem bardzo zadowolona. Super trwalość hybrydy. Profesjonalna obsługa.... Monika Bardzo polecam, pełen profesjonalizm (1) Bardzo polecam zabiegi w Strefie Urody. Dziękuję bardzo za piękne rzęsy... Ola Manicure (1) Fanką robienia paznokci nie jestem, na codzień mam je po prostu krótkie.... Magda Ania - opinia (1) Miesiąc temu poddałam się zabiegowi wypełniania zmarszczek kwasem... Ania Masaż pleców (1) Przez siedzący tryb pracy zmagam się z bólami pleców, żona zapisała mnie na... Bartek Irena - opinia (1) Kilka miesięcy temu straciłam prawie wszystkie włosy z powodu nieświadomego... Irena Dzień relaksu w strefie urody (1) Jestem sportowcem, który dużo trenuje, więc gdy zaczęły mnie boleć plecy,... Michał Godna zaufania pani trycholog (1) Od kilku lat zmagałem się z problemem nadmiernego wypadania włosów. W końcu... Piotr Martyna - opinia (1) Kilkakrotnie odwiedziłam już salon i skorzystałam z usługi manicure i henna.... Martyna Gorąco polecam!!! (1) Dziś pierwszy raz gościłam w salonie, bardzo przyjemne miejsce od razu widać... Paula