Zawiodłem się, a nie chciałem (1) Zacznę w prostych słowach od tego co było ok: nikt nie palił, miła obsługa,... Roy zdecydowanie polecam (3) na początek bardzo miła wykwalifikowana obsługa, dania zamawiane, podawane... Klaudia Polecam (1) Puki co posmakowałem bardzo dobrej pizzy (z mozzarellą, a nie jakąś żółtą... m
Sympatycznie i smacznie (1) Podczas wizyty we poniedziałkowe popołudnie udało nam się bardzo smacznie i... Karol Veni, Vidi ... (2) Przybyłem, zobaczyłem i... parafrazując dalej inaczej, zdecydowanie... Monty67 Jedzenie warte grzechu (1) Smaczne, świeże i szybko podane. Bardzo dobre antipasti jak również dania... Mamma bliżej Włoch (1) Bliżej Włoch. Monica Belucci buahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhaaaa koko Bardzo sympatyczny lokal (1) Wyśmienita kuchnia włoska. Ładny wystrój .Miła atmosfera na spotkania ze... A.Wallner Bravissimi ! (1) Bel ristorante, bel posto e comodo, anche il nome STROMBOLI molto centrato.... Architetto Przeciętność (1) tym słowem można opisać to miejsce. Zarówno pod względem lekko opieszałej... Inka Beznadzieja (1) ... Szczerze, pizza niczym się nie różni od tej osiedlowej, poza ceną.... bb Będę stałym gościem!!! (1) Pracuję niedaleko Stromboli. Byłem tam już 4 razy i będę chodził częściej.... Stały bywalec Włoskie specjały??? (1) Zaciekawiła nas nowa knajpka na restauracyjnej mapie starego Gdańska. Świetny... Petronela & Petroniusz Dawid - opinia (1) Spokojna i cicha (może ze względu na niedawne otwarcie). Pizza naprawdę... Dawid