tragedia! Fatalna obsługa, pizza gorzej niż bez smaku (2) z uwagi, że nazwa kojarzy nam się z wakacjami i pyszna pizzą zamówiliśmy... Agnieszka Fatalna obsługa (1) Jestem zniesmaczony jakością obsługi w tej restauracji. Kelner zabrał nam... dyzio Bardzo miła restauracja.Polecam! (1) Często przechodzę tędy,a dziś postanowiłam zajżeć i zjeść obiad.Zamówiłam... A.
PIZZA NAJLEPSZA JAKĄ KIEDYKOLWIEK JADŁAM, SUPER CENY, POLECAM!! (1) Byłam ze znajomymi w Stromboli, zaskoczeniem była obecność pizzy w menu, wiec... Ewelina Z czystym sercem POLECAM (1) Do restauracji trafiłam przypadkiem, i mogę powiedzieć że jestem pod... ewa widok z ulicy zachęcający, a wśrodku rozczarowanie (1) Jakość i smak past przeciętna, bez zachwytu. Trochę ocenę podwyższa pizza.... mika pysznie..!! (1) Do Stromboli chodzimy bardzo czesto jest tam miła atmosfera.Gra nastrojowa... Dorota:) Piątkowy Live cooking SUPER SPRAWA (1) Prawdę mówiąc baliśmy się przyjśc do tej restauracji, po przeczytaniu... Gabriel Polecam znajomym i rodzinie (1) Do Stromboli zostałam zaproszona przez syna po Jego obronie pracy... Teresa Grusczyńska polecam ! (1) W Restauracji Stromboli wraz z mężem i znajomymi bywamy coraz częściej.... mariola~~ Coś się zepsuło (1) W Stromboli mieliśmy okazję być niejednokrotnie, ale ostatnio trochę się... Waldemar BEZNADZIEJNIE (1) Nie mam zwyczaju oceniać restauracji przez internet, ale o tym co mnie... Elzbieta Smak Włoskiej tradycji (1) Jako lojalny klient, jaki i smakosz prawdziwej włoskiej pizzy mogę z ręką na... Paweł Wzór do naśladowania! (1) W krótki czasie odwiedziłem restauracje 3-krotnie i przyznam, że za każdym... Maciek (prawie) jak we Włoszech ;) (1) Dania są naprawdę przepyszne! Pizza naprawdę we włoskim stylu, a nie wielka... Kasia Od dnia otwarcia coraz gorzej! (1) Byłem częstym klientem do października/listopada ubiegłego roku. Od tego... Maciej Słabo (1) Obsługa pierwszego frontu" słaba. Kiedy wreszcie restauratorzy zrozumieją, że... Piotrek Piotrek - opinia (2) Odwiedzilem ostatnio to miejsce z dziewczyna. Chcialem sprobowac tej... Piotrek Pozytywne zaskoczenie (1) W ciągu ostatniego tygodnia byłem w Stromboli dwukrotnie. Za każdym razem... Tomasz Było ok, gdyby nie obsługa... (1) Niestety, zła obsługa jest w stanie "położyć" lokal z najlepszym jedzeniem.... Marcin