Strona Rady soleckiej Banino

Wszelkie pytania dotyczace wsi banino prosze kierowac bezposrednio do rady soleckiej na stronie http://www.radabanino.pl .Zapraszam Soltys Banina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Strona Rady soleckiej Banino

i co po waszej stronie nic od miesiaca na niej nie ma z pani soltys uszlo powietrze.bylo zebranie i nic na ten temat nie ma. wiec po co tworzycie strony jak zawsze energi starcza na poczatek a pozniej nic dolacza pani do naszych niby radnych ktorzy znikneli wogole po wyborach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram pani KRAJAN nareście widać efekty pracy radnych sołtysa i rady sołeckiej tylko piersze dni po wyborach były ciekawe reszta to chyba tylko dla pieniedzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nic sie niedzieje totalna porażka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo oni obrastaja w piorka po co wybiera sie tych samych radnych nie robia nic tyko pobieraja diety a banino i ich mieszkancow maja gdzies to sa radni z banina
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

słusznie p.Krajan tylko to donich niedociera olewają nas wyborców myślałam że ten stary dziadek radny Szmitke był mądrzejszy ale to wielka pomyłka z tymi radnymi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W dalszym ciągu wydaje mi się że nie bardzo wiemy po co
wybieramy sołtysa( być może sołtys też tego nie wiedział)?
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby samemu coś zrobić
zorganizować się . Jak się zgłosi z konkretną propozycją radnemu
ciężko będzie odmówić

Widze ze ktos nie czyta dokładnie bo protokół z zebrania a nawet dwóch jest na tej stronie jak i inne informacje.

no gdzie to jest

Na stronie radabanino

KRAJAN TROLLU Baniński - naucz się czytać- tyle masz zawsze do powiedzenia ...

trolla to sobie znajdz smarkula jedna

Panie KRAJAN a może powinien Pan spotkać się rada sołecka i porozmawiac prosto w oczy. Na każdym forum ma Pan o wszystko pretensje zawsze jakieś problemy a zero zadowolenia.

po to sa te strony a wy mi pisania nie zabronicie pisze to co widze i tyle a ze wam to sie nie podoba to nie czytajcie tego jesli tak cudnie wedlug was wszystko wyglada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak ale ciągła krytyka nikomu nie pomaga a Pan tylko krytykuje i ciągle wynajduje jakis problem, na stronie rady jest duzo informacji na tematy o ktorych Pan pyta wiec wystarczy przeczytac.

dziekuje za porady bede o tym pisal zeby radni w koncu zabrali sie do pracy a informacje ktore mnie interesowaly niedawno ukazaly sie na stronie rady i tak apropo prosze mnie uwaznie czytac a nie oceniajac na wyrost bardzo chwalilem np na poczatku rade solecka z pania soltys na czele tylko zapal jakos ostygl ale zycze pani soltys takiej energi jak na poczatkun kadencji

Rada robi co moze ale nie wszystko od razu i tak sa juz postepy a to dopiero ich poczatek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A MOŻESZ POWIEDZIEĆ CO TAKIEGO ZROBILI BO JA ZA BARDZO NIE WIEM I TEŻ NIE WIDZĘ NIE ŻEBYM BYŁA ICH ZWOLENNICZKĄ LUB PRZECIWNICZKĄ.WYDAJE MI SIĘ ŻE JEST TAK JAK ZAWSZE NIC KONKRETNEGO NIE ROBIĄ CHOCIAŻBY SZKOŁA MIEJSC MAŁO DZIECI DUŻO ULICE,DROGI DZIURAWE POPĘKANE I CHYBA TAK ZOSTANIE A ICH SPOTKANIA TO TYLKO ZAPISANE KARTKI I NIC INNEGO CZEKAJĄ AŻ PROBLEM SAM SIĘ ROZWIĄŻE SZKODA TYLKO ŻE MY WIEMY CO TRZEBA ZROBIĆ A ONI UDAJĄ ŻE WSZYSTKO JEST TAK JAK TRZEBA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a to nie do pani soltys bym sie czepial tylko naszych radnych po co oni wogole sa jesli nic nie robia tak to jest jak sie wybiera tych samych radnych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma co tam pisać, bo albo nikt nie odpisuje albo jak zaadresujesz do Pani sołtys , to odpisuje ktos inny. Zresztą moje odczucie jeste takie ze sołectwo jest przez sołty i rade traktowane jak wlasne przedsięwziecie , które ma chronić ich interesy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może by się sołtys najpierw przedstawił. Jak głosy były potrzebne to każdy chętny a teraz nawet nie wiem kto wygrał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie były wybory sołeckie

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....