Gulson - ocena (1) Najlepszaa strzelnica w trójmiaście, jest w pyte, ekipa też jest w pyte,... Gulson Piotras - ocena (1) Najlepsza strzelnica w trójmiescie, oczywiście obok strzelnicy na Zawodników... Piotras Rysiek - ocena (1) Profesjonalnie i bezpiecznie. Satysfakcja gwarantowana. Świetna obsługa. Rysiek
Krzysztof - ocena (1) Złe doświadczenia po wizycie. Nie czułem się bezpiecznie Krzysztof piotr - ocena (1) Najlepsi w 3miescie! dobra, żartowałem tylko na 30% ale jednak piotr Matt - ocena (1) Strzelnica Perkun to miejsce w którym chce się przebywać super klimat ,miła i... Matt Sławek - ocena (1) Uczęszczam regularnie od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony z obiektu.... Sławek Joł - ocena (1) Co prawda jako tako, ale jednak dają z siebie całe 30% Joł Bartek - ocena (1) Super było z resztą jak zawsze :) Bartek Iskra - ocena (1) Las i zapach prochu, czegóż chcieć więcej idealne miejsce na odreagowanie... Iskra Piotr - ocena (1) Wszystko tak elegancko jak tylko się da. Piotr Tomek - ocena (1) Bardzo fajne miejsce, zaangażowana kadra instruktorska, niskie ceny, fajny... Tomek Max - ocena (1) Świetna strzelnica Max Przemek - ocena (1) Profesjonalna obsługa, świetna lokalizacja i unikatowy klimat. Przemek Małgorzata - ocena (1) Świetne miejsce, cudowni ludzie, szeroki wybór broni, przesympatyczna... Małgorzata Marra - ocena (1) Bardzo polecam, super profesjonalna obsługa!! Polecam każdemu kto jeszcze nie... Marra Asia - ocena (1) Super miejsce.Świeta atmosfera i doskonaly instruktor Krzysiek.Na pewno wrócę. Asia sagan - ocena (1) Olbrzymi teren, samych osi pistoletowych (25m) z 10 i to przynajmniej... sagan mk - ocena (1) Polecam. Fajny klimat, ceny przystępne. mk Jaro - ocena (1) Widać że zmiana właściciela pociągnęła za sobą zasadnicze zmiany na tym... Jaro