Maciej - opinia (1) Najtaniej w mieście i duży wybór broni Maciej Radosław - opinia (1) Szczerze polecam wizytę na tej strzelnicy. Profesjonalne podejście do... Radosław Marcin - opinia (1) Bardzo swojski klimat, sympatyczni ludzie. Na pewnie będę wracać. Trochę... Marcin
Grzes - opinia (1) Świetne miejsce super obsługa. Polecam ! Grzes Adam Dziekoński - opinia (1) Super strzelnica - pełen profesjonalizm Obsługa na najwyższym poziomie! Adam Dziekoński Paweł - opinia (1) Super strzelnica, miły klimat, profesjonalna i miła obsługa. Polecam Paweł luki - opinia (1) super stowarzyszenie , dzięki ich pomocy nauczyłem się strzelać i wystąpiłem... luki Maciej - opinia (1) Cud, miód i orzeszki! Bajeczny czas! Maciej Jurek - opinia (1) Świetna strzelnica. Polecam. Przystępna cenowo oferta, oraz fachowe doradztwo... Jurek MiT - opinia (1) Wspaniałe miejsce, które pozwala pozostawić smutki dnia codziennego przed... MiT Giaro - opinia (1) Świetny klub dla ludzi bez kija w ... Giaro Piotr - opinia (1) Fatalna obsługa absolutnie nie zależy obsłudze na rętowności obiektu stosunek... Piotr Ania i Darek - opinia (1) Obsługa, oferta, wyposażenie, klimat jak dla VIP. Ania i Darek Dariusz, Mike ,Nick - opinia (1) Super Klimat wzielismy 3 x ALL IN i mielismy naprawde frajde , Profesjonalni... Dariusz, Mike ,Nick Marek W - opinia (1) Zajefajne miejsce. Wyjątkowe w Gdańsku Marek W Roman - opinia (1) Super miejsce odwiedzam je od wielu,wielu lat.Gorąco polecam! Roman Tomasz Bloch - opinia (1) Super wrażenia ja strzelałem drugi raz ,profesjonalna obsługa Tomasz Bloch uczestnik - opinia (1) Super miejsce z historyczną podstawą, bo miejsce istnieje z przed wojny .... uczestnik Jacek Betiuk - opinia (1) Warto skorzystac, nastepny etap to zapisac sie Jacek Betiuk Bożena - opinia (1) Super zabawa i kompetentny instruktor. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam. Bożena