Matt - opinia (1) BDB klub i strzelnica od serca! polecam! Matt PALBA - opinia (1) Profesjonalnie , a atmosfera miło i przyjemnie. Polecam PALBA Adam - opinia (1) nie jest to super elegancka nowa strzelnica, ale 2 osie, ludzie w porządku, a... Adam
Piotr A - opinia (1) Już od kilku lat regularnie tu strzelamy. Do tego dochodzą zawody sportowe.... Piotr A Jacek - opinia (1) Każdego ogarną profesjonalne aż do bólu Jacek Jacek - opinia (1) Profesjonalizm na maxa , klimat oka Jacek Kedzior - opinia (1) Klimat który tworzy obsługa jest niesamowity. Kedzior Marcos - opinia (1) rewelacja! Polecam wszystkim, warto! Marcos Wacław :-) - opinia (1) Rewelacyjna atmosfera. Instruktor Piotr nie pozwoli się nudzić. Dobór broni... Wacław :-) Bartek - opinia (1) Byłem pierwszy raz w życiu na strzelnicy i już planuję kolejne wizyty!... Bartek Justyna - opinia (1) Profesjonalne podejście. Piotr konkretnie i z humorem przeprowadził... Justyna Jarek - opinia (1) Duży profesjonalizm, miła atmosfera i co naważniejszym super prowadzący... Jarek Michał - opinia (1) Jednym słowem super . instruktor Piotr bardzo miły i pomocny . Bardzo miłe... Michał Łukasz - opinia (1) Wysoka kompetencja, dobra zabawa, polecam! Łukasz Magda - opinia (1) Dobrze spędzony czas i dawka wiedzy. Instruktor Piotr profesjonalny i... Magda Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Szeroki wybór broni. Jarek Damian - opinia (1) Jeżeli tak jak ja nigdy nie miałeś kontaktu z bronią, to koniecznie musisz... Damian Marcin - opinia (1) Super !! Bardzo mi się podoba chęć pomocy i szkolenia. Marcin Julia - opinia (1) Świetna atmosfera, instruktorzy, profesjonalna usługa. Polecam, naprawdę... Julia Agnieszka - opinia (1) Bardzo fajne miejsca, swobodna atmosfera. Polecam Agnieszka