Drugi Łukasz - opinia (1) Bardzo fajne przeżycie - Pan Piotr rzeczowo a jednocześnie zabawnie... Drugi Łukasz Łukasz - opinia (1) Najlepsza strzelnica w Trojmiescie - kupa broni do wyboru i normalne ceny.... Łukasz Ewa - opinia (1) Polecam strzelnicę i instruktora Piotra. Jest to ciekawy pomysł na spędzenie... Ewa
Łukasz - opinia (1) Miła atmosfera, dbałość o bezpieczeństwo, fajna zabawa i profesjonalny... Łukasz Jacek - opinia (1) Świetny klimat i podejście do tematu. Pozdrawiam prowadzącego Piotra, który... Jacek Tomek - opinia (1) Nie miałem złotej CZtkiShadow2 i legitymacji weterana IPSC więc średnio mnie... Tomek Karolina - opinia (1) Fantastyczna atmosfera, świetna zabawa, dużo humoru prowadzącego i... Karolina Jack Dere - opinia (1) Najlepsze miejsce do sprawdzenia swoich umiejętności strzeleckich, do tego... Jack Dere Dominika - opinia (1) To była druga strzelnica, na którą się wybrałam na rekonesans i mam zamiar... Dominika A - opinia (1) Nie no ogólnie to petarda jest. Nauczyłem się strzelać z bazooki i rzucać... A Ja - opinia (1) Dobry klub, świetna atmosfera, mili ludzie Ja JL - opinia (1) Świetne miejsce na rozpoczęcie przygody ze strzelaniem. JL Marcin - opinia (1) Super miejsce, fajna obsługa! Polecam szczególnie dla tych którzy jeszcze... Marcin Mirek - opinia (1) Solidne 30% ;) lepsze niż 110% w niektórych innych obiektach. Mirek Piotr - opinia (1) Bardzo dziękujemy instruktorowi Piotrowi za super sympatyczne zaznajomienie... Piotr Mati - opinia (1) Byłem z wujkiem i tatą i tam jest fajna a tmosfera. Pan Mateusz cierpliwie... Mati Rcyparski - opinia (1) 0bluga na 5...atmosfera 5. Dostępność i ceny 5.. Rcyparski Tadek - opinia (1) Strzelnica przyjazna ludziom próbującym pierwszy raz sił w tym sporcie. Kadra... Tadek Waldek - opinia (1) Super obiekt, warto tu strzelać bo każdy znajdzie coś dla siebie. Waldek Ola - opinia (1) Świetne miejsce ze wspaniałą obsługą! Skorzystałyśmy w 100% z zabawy,... Ola