ŁASI - opinia (1) Polecam każdemu kto lubi aktywnie spędzać czas z rodziną! Instruktorzy pełen... ŁASI user1 - opinia (1) Najlepszy klub w Trójmieście żeby zacząć przygodę z bronią palną user1 M - opinia (1) Zdecydowanie polecam, super obiekt, duzy i roznorodny. Prowadzacy kontaktowy... M
ThomasDecor - opinia (1) Jak najbardziej polecam, po ostatniej wizycie już wiem co jest najlepsze jako... ThomasDecor Wiola - opinia (1) Obsługa profesjonalna, uśmiechnięta więc przy pierwszej wizycie odchodzi... Wiola Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, świetna impreza gorąco polecam i dziękuje... Krzysztof Agnieszka - opinia (1) Zorganizowałam synowi urodziny, młodzież bardzo zadowolona a solenizant... Agnieszka Marcin Michalski - opinia (1) Instruktorzy profesjonalnie podchodzą do bezpieczeństwa na strzelnicy. Miałem... Marcin Michalski Julia - opinia (1) Bardzo fajna zabawa powtórzyła bym to ponownie Julia Weronika - opinia (1) Miałam okazję spędzić swój pierwszy raz na strzelnicy. Pomimo stresu przed... Weronika Norbert Chrzanowski - opinia (1) Instruktor Piotr to bardzo sympatyczny człowiek, dobrze tłumaczy i dba o... Norbert Chrzanowski Kinga - opinia (1) Wspaniałe zorganizowany wieczor Panienski! Kinga Evita - opinia (1) Bardzo profesjonalna, przyjazna obsługa i szkolenie grup jak i indywidualnego... Evita Polecam! (1) Polecam każdemu kto chce rozpocząć swoją przygodę ze strzelectwem i/lub... Michał adam - opinia (1) Świetna atmosfera oraz obsługa. Polecam! adam Super zabawa (1) Nowoczesna strzelnica, bardzo dobrze wyposażona. Kompetentna i pomocna... Rafał Strzelnica (1) Super strzelnica, fajni ludzie. Warto zajrzeć :) Polecam Szymon Kobieta, 41 lat - opinia (1) Polecam! Rozrywka NIE tylko dla mężczyzn! Kobieta, 41 lat Najlepsza strzelnica w Trójmieście (1) Klimat sam w sobie co tu dużo mówić. ... WOW!!! (1) Wow! Wow! Wow! Pierwszy kontakt ze strzelnicą i bronią ale na pewno nie... nowa fanka ;)