Paweł - opinia (1) Wspaniale spędzony czas razem z synem i jego kolegą. Trzech facetów i broń... Paweł Niwol - opinia (1) Naprawdę polecam!!! Strzelam od kilku lat, ale trafiłem na początku (na... Niwol Polecam (1) Świetna zabawa polecam każdemu! Karol Guzowski
Najlepszy prezent na świecie :D (1) Na (nie ważne które:P ) urodziny dostałem od Żony wspaniały prezent, kartę... Mateusz super (1) Super strzelnica Michał Pan Piotr - agent 007 ! (1) W dniu 23.03.19 mieliśmy okazję i ogromną przyjemność, spędzić czas w... Grzegorz i Paulina byliśmy w 4 osobowej grupie (1) Super atmosfera, duży asortyment broni. Bardzo duży plus dla instruktora,... Strzelcy Polecam! (1) Bardzo dobrze wyposażona strzelnica, dużo broni do wyboru, wideo-podgląd... Krzysztof Tajfun-super strzelanie! (1) Dostałem kartę podarunkowa od żony. Nie spodziewałem się takiej frajdy.... Ryszard Najlepsza strzelnica w Gdyni !!! (1) Mój Tata miał okazję korzystać ze strzelnicy - bon prezentowy. Jest... Magdasia Kapitalne miejsce (1) Piotr ..dziękuję za spędzony czas. Napiszę krótko...Profesjonalnie ,sprawie,... Waldemar Chwalić bardzo (1) Rodzinna atmosfera, polecam Paweł Kurs strzelecki (1) Byłem na strzelnicy Waltera po wcześniej wykupionym voucherze na strzelanie... Adam Domański Najlepszy klub w trójmieście (1) Klub Strzelających Inaczej jest miejscem w którym każdy znajdzie coś dla... Marcos Polecam!! (1) Bardzo miła, przyjacielska atmosfera, profesjonalna załoga oraz duża... Monika Polecam (1) Duży wybór broni, profesjonalna obsługa, instruktorzy mili i dla nowych i... Szymon Warto zostac czlonkiem (1) Bardzo pozytywne miejsce, z bardzo pozytywnymi ludzmi. Jezeli ktos chce... Nicek Bardzo polecam, najfajniejsza strzelnica w Trójmieście (1) Zdecydowanie najbardziej przyjazna atmosfera i dbałość i klubowiczów. Lukasz przyjdź i oceń sam (1) Polecam tym, którzy chcą przyjść postrzelać częściej niż raz w życiu. Obiekt... Michał Super miejsce (1) Fajne miejsce aby nauczyć się strzelania, super zakręceni ludzie który pasją... Rafał