Również dla kobiet (1) Doskonałe miejsce na wypad z Koleżanką. Niezwykle przyjazna atmosfera i... Hanna Tu lubię popykać. (1) Super atmosfera, nie wrzucają za błędy tylko uczą jak je niwelować. SP Jest moc (1) zabawa jak to mówią specjaliści "na pełnej...." BZ
Najlepsza (1) Najlepsza strzelnica na terenie Trójmiasta. Marcin Jest MOC :) (1) Najlepszy klub strzelecki w Trojmiescie! Swietna, doswiadczona ekipa, duzy... Go Jest mega! (1) Na miejscu jest świetnie, najlepszy klub w Trójmieście i okolicy.... Karol Super (1) Bardzo very good ! Fajna obsluga, profesjonalni instruktorzy, spory wybor... RAF Polecam (1) Polecam. Miejsce naprawdę z dużym potencjałem. Dużo broni. Profesjonalni... Obcy Gwiazdkowy prezent (1) Razem z ojcem zrealizowałem mój gwiazdkowy prezent. Po raz pierwszy w życiu... Robert S. Strzelanie sportowe (1) Fajna strzelnica ,można postrzelać statycznie jak również dynamicznie (... miki Bardzo fajne (1) Przyjemne, wygodne strzelanie z broni krótkiej w bardzo atrakcyjnej cenie! Jan Kosmoski Fajna zabawa (1) Nie przypuszczałem, że strzelanie może dać tyle frajdy. Byłem pierwszy raz na... Majki Rewelacja (1) Bylam z chlopakiem na walentynki. Bardzo milo wspominam instruktora Piotra,... Ruda strzelnica godna polecenia (1) Bylem z kolegami na kawalerskim popoludniu.bylo duzo strzelania i duzy wybor... karol Dobra strzelnica (1) Byłem klika razy i spodobało mi się. Zapisałem się do klubu. Ceny bardzo... Mariusz Ż. Super miejsce (1) Świetne miejsce. Dobra rozrywka gwarantowana. Duży wybór broni oraz... Andrzej T Nie polecam (1) Strzelnica jako obiekt ok, poziom obsługi w mojej ocenie nie do... Tomasz Zadowolony klient (1) Byłem, skorzystałem i wyszedlem bardzo zadowolony. Obsługa rewelacyjna,... ZadowolonyK Czy jeszcze istnieje?? (1) A od stycznia 2012 zamknieta.. Ziutek Rewelacja !!! POLECAM !!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, całe szkolenie przez które... Paweł