Łajba jest OK! (1) Miła atmosfera, muzyka zróżnicowana, ceny przystępne, fajne laski!!! Super,... Tomas Jest fajnie.... (1) Łajba............... to miejsce gdzie można sie ZAJEFAJNIE pobawić na dwoch... imprezowiczka... Dobry klimat (1) Polecam wszystkim niezły klimat choć mam luki w pamięci :D Ja-NOS
super klub (1) Obsluga bardzo fajna, zabawa na dwóch parkietach przednia, ceny rewelacyjne... BILL Re:Forfait (1) jol, zrobili wjazd za free- w czwartki do 24 i to dla wszystkich! dla mnie... mr.niedziela .... (1) Jest mi wstyd, że to miejsce, to klub studencki. Remonty, bajery,... studentka Pierwsza i ostatnia wizyta w klubie (1) Łajba jest najgorszym klubem w całym Trójmieście. Zgadzam się z opinią... Gryniu słabo (1) to nie jest klub studencki! żaden lokal nie może się tak tytułować jeżeli nie... Forfait The best (1) Cóz ŁAJBA , jak sama nazwa wskazuje, to nieprzewidywalne sytuacje, niby burza... Małgorzata super klub (1) oczywiście, że gorąco polecamy ten klub, nie tylko ze względu na fajną zabawę... lucek ŁAJBA JEST SUPER!!! (1) Polecam imprezy w Łajbie pod każdym względem! Obsługa, wystrój, atmosfera... Magda polecam (1) polecam wszystkim,super klub,świetna obsługa Jola adam - opinia (1) fajny klimat, dobra muzyka, polecam...będę tam jeszcze nie raz :) adam